Η Κ. Στικούδη για τις φωτογραφίες με την κυτταρίτιδα: Ενοχλήθηκε, αλλά το παίζει άνετη

Αγαπάει όσους τη μισούν το κορίτσι

Η Κ. Στικούδη για τις φωτογραφίες με την κυτταρίτιδα: Ενοχλήθηκε, αλλά το παίζει άνετη
Η Κατερίνα Στικούδη είναι υπεράνω. Δεν ασχολείται με μικρά, ασήμαντα και ποταπά πράγματα, όπως ας πούμε οι φωτογραφίες της από τα καλλιστεία που την έδειχναν τίγκα στην κυτταρίτιδα!

Διότι τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι έχει να πει για τις επίμαχες φωτογραφίες και εκείνη αρκέστηκε να δείξει το καπέλο της που έγραφε: «Αγαπώ όσους με μισούν»!

«Δεν έχω κάτι να αποδείξω και ούτε να σχολιάσω. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα εκνευριστεί αρκετά, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και η ζωή μας είναι πολύ μικρή, οπότε καλά θα κάνουμε να περνάμε καλά. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλεια και νομίζω ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Πρέπει να βρίσκει ένα τρόπο να προσέχει το σώμα της, την υγεία της», είπε η Κατερίνα, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε επίσης και για το Dancing with the Stars, τονίζοντας ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ μέρος σ’ αυτό.

Αναφερόμενη δε στην κόντρα της με την αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, η Κατερίνα και πάλι έδειξε πόσο υπεράνω είναι.

«Έχω πει ξανά και ξανά ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, να λέει αυτό που πιστεύει και από εκεί και πέρα εγώ κάνω αυτό που μ’ αρέσει , κοιτάω τη δουλειά μου κι αυτό μόνο», είπε.

Πάντως με την Ελένη, έχει πολύ καιρό να μιλήσει και μάλιστα φάνηκε και ενοχλημένη που το θέμα συνεχίζει να απασχολεί.

Για τα προσωπικά της όμως το Κατερινιώ δεν είπε κουβέντα. Αρκέστηκε μόνο να μας ενημερώσει ότι περνάει πάρα πολύ καλά με τον καλό της.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, περνάω πάρα πολύ καλά. Είναι νωρίς όμως ακόμα και δεν σκέφτομαι το γάμο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω οικογένεια και παιδιά», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top