Richard Burton: αποκαλεί «Βρωμοέλληνα» τον Ωνάση και χύνει χολή εναντίον του!

Λέει τ’ ακατάληπτα, για Taylor, Callas και Jackie Kennrdy!

Richard Burton: αποκαλεί «Βρωμοέλληνα» τον Ωνάση και χύνει χολή εναντίον του!

Σοκαριστικά και… ακατάληπτα είναι τα όσα αναφέρει στα ημερολόγια του, ο ηθοποιός Richard Burton.

Τα «μυστικά» του ηθοποιού, βγήκαν στη δημοσιότητα μετά θάνατον, από τη σύζυγο του Sally, και το περιεχόμενο τους, είναι κάτι παραπάνω από πικάντικο!

Αρχικά, ο Burton «τα βάζει» με τον Ωνάση:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ν΄αφήσω ένα βρωμοέλληνα να με ξεπεράσει. Οπότε ας ξεκινήσει η μάχη των ρουμπινιών. Μπορώ να γίνω τόσο σπουδαίος, όσο αυτός», αναφέρει χαρακτηριστικά στα ημερολόγια του, όταν μαθαίνει πως ο Έλληνας κροίσος έδωσε στην Jackie Kennedy ρουμπίνια αξίας μισού εκατομμυρίου λιρών.

Στη συνέχεια, χύνει χολή και για τη Maria Callas!

«Μας είπε η Maria Callas, ότι χώρισε από τον Ωνάση γιατί ήταν πολύ καταστροφικός, και αυτό είχε επηρεάσει το τραγούδι της. Προσωπικά τη θεωρώ βαρετή. Παρόλο που μου είπε πόσο όμορφα μάτια έχω. Είναι πολύ μόνη μετά το γάμο του Ωνάση. Θέλει να του αποδείξει ότι με την Jackie κέρδισε απλώς μια όμορφη κοσμική, ενώ έχασε μια ιδιοφυϊα, δηλαδή εκείνη. Προσωπικά, αν είχα την επιλογή, κι εγώ την Jackie θα διάλεγα. Έχει περισσότερη πλάκα και είναι πιο όμορφη».

Eκμηστυρεύεται ακόμα, πως θα ήθελε να μην ξαναδουλέψει στη ζωή του:

«Θα ήθελα να έχω τον Ωνάση ως Έλληνα σεφ, και την Elizabeth Taylor, topless και με mini φούστα, να με σερβίρει και να με αποκαλεί “κύριο”. Η Jackie θα μπορούσε να είναι βοηθός της».

Το παραλήρημα του, συνεχίζει με τις ερωτικές αναφορές, στο μεγάλο του έρωτα, Elizabeth Taylor:

«Η Elizabeth με ρώτησε αν θα σταματήσω να την αγαπώ, αν αναγκαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή της σε αναπηρικό καροτσάκι. Της απάντησα ότι δεν με νοιάζει αν πέσουν και μαραθούν τα πόδια, τα στήθη και ο κ*λος της, αν μείνει καραφλή ή αν κιτρινίσουν τα δόντια της. Μερικές φορές, δεν πιστεύω το πόσο τυχερός είμαι».

Τέλος, μιλά και για τις «μαύρες μέρες» της επεισοδιακής τους σχέσης:

«Νευρίασα μαζί της, και η Elizabeth άρχισε να με βαράει στο κεφάλι με τα γεμάτα διαμαντένια δαχτυλίδια δάχτυλα της. Αν μου το έκανε αυτό άνδρας, θα τον σκότωνα».

Θυμάται δε, πως κάποτε της αγόρασε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 69 καρατίων, επειδή νωρίτερα την είχε βρίσει, λέ��οντας της πως:

«Δεν θέλω να σου αγγίξω τα χέρια. Είναι μεγάλα, κόκκινα, άσχημα και αντρικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top