Αγγελική Ηλιάδη: «Καλύτερα να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πριν το γάμο»

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τον ξαφνικό της χωρισμό

Αγγελικ�� Ηλιάδη: «Καλύτερα να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πριν το γάμο»

Για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε στο «People» του Πρώτου Θέματος η Αγγελική Ηλιάδη.

«Θεωρώ σημαντικό το να παίρνεις τις σημαντικές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Καλύτερα πριν το γάμο, λοιπόν, παρά όταν είσαι πλέον παντρεμένη» είπε η τραγουδίστρια.

Χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης με τον πρώην σύντροφο και συνεργάτη της, η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για μια μεγάλη αγάπη , που δεν θα σβήσει ποτέ...

«Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η αγάπη και ο έρωτας τελειώνουν, τα συναισθήματα επιβιώνουν και μετά το τέλος της σχέσης» υποστηρίζει.

Συνειδητοποιημένη δηλώνει ότι «μας δένουν πολλά πράγματα και κάποια άλλα μας χωρίζουν. Αυτό δε σημαίνει κάτι. Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει για πάντα. Όμως κάθε μέρα που περνά μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα και η ίδια η ζωή σε κάνει να αναθεωρείς. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πολλές φορές στη ζωή μου ήμουν απόλυτη με πράγματα που στην πορεία ανατράπηκαν. Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top