Δήμητρα Ματσούκα: Γιατί ξήλωσε απ΄το καμαρίνι της ο,τι της θύμιζε τον Μαρκουλάκη;

«Ίσως έπρεπε να φέρω και παπά να μας διαβάσει» λέει

Δήμητρα Ματσούκα: Γιατί ξήλωσε απ΄το καμαρίνι της ο,τι της θύμιζε τον Μαρκουλάκη;

Στα… «όρια» της έχει έρθει η Δήμητρα Ματσούκα με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!

Ο λόγος; η… υπέρμετρη τρυφερότητα και η διαρκής ενασχόληση του Κιμούλη με τον Κωνσταντίνο, η οποία την έχει… «εκνευρίσει»!

«Ξήλωσα από το καμαρίνι μου ο,τι θύμιζε τον Μαρκουλάκη και σιωπώ σε κάθε αναφορά στο όνομα του, που ξεκινά με τη φράση “θυμάμαι ότι με τον Κωνσταντίνο μου κάναμε” κτλ, ειπωμένη από τον Γιώργο, με μάτια γεμάτα νοσταλγία. Ίσως να φέρω και παπά να μας διαβάσει, το σκέφτομαι σοβαρά», λέει η ηθοποιός, αστειευόμενη φυσικά, για την πολύ καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε Κιμούλη και Μαρκουλάκη, μετά τη συνεργασία τους στο «Σλουθ».

Την περίοδο αυτή, η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «η Συνέντευξη» και θυμάται πως κάποτε είχε ζητήσει τη βοήθεια του Κιμούλη για να βγει στο θέατρο:

«Θυμάμαι ότι ντρεπόμουν που τον ενοχλούσα, μετά από μια δύσκολη παράσταση. Ήμουν στο 3ο έτος της σχολής και απαισιόδοξη για το μέλλον. Ο Γιώργος με καθησύχασε λέγοντας ότι όλα θα πάνε καλά και κάπως έτσι, μετά από μια ζεστή χειραψία, τσουπ βρέθηκα έξω από το θέατρο, ελπίζοντας με όλη μου την ψυχή να έχει κληρονομικό χάρισμα και να βλέπει το μέλλον».

Τέλος, λέει όλο νόημα πως η τηλεοπτική σταρ που υποδύεται στο έργο, δεν έχει καμία σχέση «με τις τηλεοπτικές σταρ που δίνουν αφειδώς συνεντεύξεις και είναι γλυκές, προσηνείς και βαρετές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top