Ευχάριστα νέα: Μπορείς και ΕΣΥ να ξαπλώσεις στο κρεβάτι του Μπράντ Πίτ!

Δες την πρώτη συλλογή επίπλων που σχεδίασε με τα χεράκια του!

Ευχάριστα νέα: Μπορείς και ΕΣΥ να ξαπλώσεις στο κρεβάτι του Μπράντ Πίτ!

​«Μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις πιάστην» σκέφτηκε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Μπράντ Πιτ και αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις και τις επιχειρηματικές του δράσεις στο χώρο του επίπλου!!

Σε συνεργασία με τον Φρανκ Πολάρο (Frank Pollaro) ο σύντροφος της Αντζελίνας σχεδιάζει τη δική του collection με καρέκλες, τραπέζια, μπανιέρες και άλλα έπιπλα… από πολυτελή υλικά! Το στυλ των επίπλων όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες είναι αρκετά πρωτότυπο και βασίζεται στα περίεργα σχήματα, στο γυαλί και το πλαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός αρχικά θα παράγει περιορισμένα κομμάτια που θα φέρουν την υπογραφή του αλλά και του Πολάρο!

Η πρώτη συλλογή επίπλων περιλαμβάνει περίπου 12 μοναδικά κομμάτια, μεταξύ αυτών το διπλό κρεβάτι της φωτογραφίας, μια πλαστική καρέκλα, γυάλινα τραπέζια με περίεργες βάσεις και μια μαρμάρινη μπανιέρα για δύο!

Εάν τώρα «σώνει και ντε» θες να αποκτήσεις ένα από τα έπιπλα του κυρ Μπράντ, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, αφού ακόμη εξετάζεται το ενδεχόμενο μαζικής παραγωγής!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top