Βόλτα για φαγητό η μαμά του Justin Bieber με τη μαμά της Miley Cyrus

Την ώρα που ο νεαρός star «κλαίει» για το χωρισμό με Selena

Βόλτα για φαγητό η μαμά του Justin Bieber με τη μαμά της Miley Cyrus

​Τα παιδιά τους πέρασαν την εφηβεία ως superstars και είδωλα των παιδιών τα προηγούμενα χρόνια. Η μαμά του Justin Bieber, κυρία Pattie Mallette και η μαμά της Miley Cyrus, κυρία Letitia –γνωστή και ως Tish- είχαν πολλά να πουν για τα βλαστάρια τους, κατά τη διάρκεια φαγητού που απόλαυσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Calabasas.

Bieber moms.jpg

Η 53χρονη ξανθιά μαμά της Miley ήταν σε τέλεια φόρμα παρά την ηλικία της, φορώντας στενό παντελόνι τζιν, μαύρες μπότες, casual γκρι πουλόβερ και ζακέτα.

Bieber moms2.jpg
Από την άλλη, η 36χρονη μαμά Bieber προτίμησε και εκείνη πουλόβερ, τζιν παντελόνι και καφέ μπότες. Η Tish μάλιστα, έκανε δώρο στη Pattie ένα αντίτυπο του βιβλίου της «Nowhere But Up».

Bieber moms3.jpg
Οι δυο κυρίες ήπιαν αναψυκτικά στο «Corner Bakery», σε αριστοκρατική περιοχή του Los Angeles στο Calabasas, ενώ ο Justin βρισκόταν στο σπίτι.
Η Tish αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τον χωρισμό του Bieber με τη Selena Gomez, λέγοντας: «αλήθεια;».

Bieber moms4.jpgBieber moms5.jpg

Η μαμά της Miley η οποία έχει άλλα τέσσερα παιδιά, απάντησε «όχι» σε ερώτηση για το αν η διάσημη κόρη της θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth.

Στο μεταξύ η Pattie –όπως λένε οι κακές γλώσσες- προσφέρει στον γιόκα της μια αγκαλίτσα για να κλάψει, μετά τον άσχημο χωρισμό του με τη Selena. Ωστόσο, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Justin Bieber ερωτοχτυπημένο και σε σχέση, με τη 18χρονη supermodel της Victoria’s Secret, Barbara Palvin.

Bieber moms extra.jpg

Ο νεαρός star της pop, φωτογραφήθηκε με το μοντέλο μετά την επίδειξη μόδας του Οίκου που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη τη προηγούμενη εβδομάδα.
Αργότερα οι δυο τους βγήκαν ραντεβού στο Broadway για να παρακολουθήσουν τη παράσταση «The Lion King».

Η Barbara αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Justin, μετά τη θύελλα αντιδράσεων από οργισμένες θαυμάστριες του pop-star. «Γεια χαρά σε όλες. Σας παρακαλώ ηρεμήστε. Είναι όλος δικός σας. Σας παρακαλώ» έγραψε σε ιστοσελίδα της στα social medias, βάζοντας και ένα «χαμόγελο στο τέλος.

Bieber moms extra2.jpg
Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι ο Justin θέλει επανασύνδεση με τη Selena Gomez.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top