Σε φιλανθρωπική εκδήλωση ο Bon Jovi όταν η κόρη του έπαιρνε υπερβολική δόση ηρωίνης

Δεν έχει κάνει ακόμα καμία δήλωση

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση ο Bon Jovi όταν η κόρη του έπαιρνε υπερβολική δόση ηρωίνης

Σοκαρισμένη είναι η showbiz στις ΗΠΑ από την είδηση ότι η κόρη του Bon Jovi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από υπερβολική δόση ηρωίνης και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για κατοχή παράνομων ουσιών.

Την ώρα μάλιστα που το ασθενοφόρο κατευθυνόταν στο πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει η κόρη του, για να τη μεταφέρει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ο John Bon Jovi βρισκόταν στη τελετή θεμελίωσης ενός ξενώνα για απόρους που θα έχει το όνομά του στη Φιλαδέλφεια.

jovi1.jpg

Το έργο, αξίας 16 εκατ. δολαρίων, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ένα φιλανθρωπικό ταμείο που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την τελετή θεμελίωσής του.

jovi2.jpg


Ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα καμία δήλωση για την περιπέτεια της κόρης του, όμως αρκετοί λένε ότι αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα στο προφίλ του καλού οικογενειάρχη που λανσάρει όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής.

jovi3.jpg

O John Bon Jovi είναι παντρεμένος εδώ και 23 χρόνια με την αγαπημένη του από το σχολείο και πάντα έβγαζε προς τα έξω την εικόνα του καλού πατέρα και συζύγου. Στο παρελθόν μάλιστα είχε πει ότι είχε κι αυτός τα μπλεξίματά του με τα ναρκωτικά, όμως έβαλε μυαλό νωρίς.

Η κόρη του πάντως αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ηρωίνης, μαριχουάνας και άλλων παράνομων ουσιών, ενώ νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top