Άννα Βίσση: «είμαι έτοιμη να γίνω η απόλυτη... γιαγιά»

Τι αναζητά από έναν άνδρα, η σεξουαλική ηλικία, η κρίση και η υιοθεσία

Άννα Βίσση: «είμαι έτοιμη να γίνω η απόλυτη... γιαγιά»

Έτοιμη να γίνει γιαγιά δηλώνει η Άννα Βίσση και μιλά για την πιο ώριμη σεξουαλική δεκαετία μιας γυναίκας, αποκαλύπτοντας τι ψάχνει σε έναν άνδρα! Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρεται στις φορολογικές δηλώσεις των σταρ της πίστας και την οικονομική κρίση.

«Γ@μώ τα σενάρια είναι αυτό! Μένω άφωνη», λέει η Άννα όταν την ρωτούν τι θα έκανε αν η κόρη της Σοφία έμενε έγκυος και το παιδί της την φώναζε «γιαγιά». «Εννοείται ότι είμαι έτοιμη να γίνω η απόλυτη... γιαγιά! Αυτή δεν είναι η εξέλιξη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ άλλωστε;», συμπληρώνει.

Χαρακτηρίζοντας ως πιο ξενέρωτο στοιχείο των Ελλήνων ανδρών τον ρατσισμό και ότι κάποιοι δηλώνουν «πολύ» άνδρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια υποστηρίζει πως αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα από έναν άνδρα είναι τα κότσια.

image2.jpgimage3.jpg

«Η πιο σεξουαλική δεκαετία μιας γυναίκας είναι από τα 30 με 40. Άντε μέχρι και 45 ας πούμε, με εξαιρέσεις πάντα», συνεχίζει η Άννα, αποκαλύπτοντας πως δεν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει γιατί δεν έχει «τον ποιοτικό χρόνο που χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά».

Απαντώντας σε όσα της έχουν προσάψει κατά καιρούς, από ναρκωτικά μέχρι νευρική ανορεξία, η τραγουδίστρια αναφέρει: «μου έχουν προσάψει και τον τίτλο της “απόλυτης Ελληνίδας σταρ”, οπότε όλα τα άλλα είναι το... αξεσουάρ, που πάνε μαζί με αυτόν. Είναι το “πακέτο” που λέμε. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζω, δηλαδή, εγώ, αλλά η μερίδα εκείνη του κόσμου που μου τα προσάπτει, γιατί είναι δικά τους προβλήματα, δικές τους ιδέες, δικές τους ανασφάλειες».

«Ο ντόρος με τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών με θύμωσε γιατί ήταν εμπαθής. Δεν με ανησύχησε καθόλου, γιατί πιστεύω ότι είμαι τίμιος άνθρωπος», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άννα και τονίζει πως ουδέποτε θα έφευγε από την Ελλάδα λόγω της κρίσης. «Από τις στάχτες μας, να ανάψουμε φωτιά και πάλι», είναι το μήνυμα που στέλνει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top