VIDEO: Η Marilyn Monroe ευχήθηκε… happy birthday στο Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δείτε την έκπληξη που του ετοίμασαν στο Πρωινό mou

VIDEO: Η Marilyn Monroe ευχήθηκε… happy birthday στο Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά ευχήθηκαν οι συντελεστές του Πρωινού mou στον Μιχάλη Χατζηγιάννη που πήγε σήμερα καλεσμέν��ς μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλα.

Οι τρεις καλλιτέχνες ήταν προγραμματισμένο να κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή την προηγούμενη Δευτέρα, όμως εξαιτίας της απεργίας αυτό δεν έγινε.

Επειδή λοιπόν εκείνη τη Δευτέρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τα γενέθλιά του, οι συντελεστές της εκπομπής είπαν να του πουν έστω και τώρα τα χρόνια πολλά.

«Ήταν να σας έχουμε καλεσμένους την προηγούμενη Δευτέρα που είχε γενέθλια και ο Μιχάλης. Είχαμε ετοιμάσει κάτι λοιπόν και επειδή όπως είναι γνωστό λεφτά δεν έχουμε και η παραγωγή είναι μικρή, μας έμεινε η έκπληξη και είπαμε να την κάνουμε σήμερα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και αμέσως στο πλατό εμφανίστηκε η… Marilyn.

Καλά εντάξει όχι η ίδια η Marilyn, αλλά η Σάσα Σταμάτη που φόρεσε ξανθιά περούκα, έβαλε και το χαρακτηριστικό λευκό φόρεμα και με μια τούρτα στα χέρια, τραγουδούσε το happy birthday στον τραγουδιστή.

Και μπορεί ο Μιχάλης να ήταν ολίγον τι συγκρατημένος στις αντιδράσεις του, όπως πάντα άλλωστε, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν δίστασε όμως να κλέψει ένα φιλί από τη Σάσα, την οποία κάλεσε να παίξει μαζί του και στο θέατρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top