Α. Ηλιάδη: «Είμαι έτοιμη να ξεφύγω από το παρελθόν»

Κοιτάει μπροστά και είναι έτοιμη για μεγάλα βήματα

Α. Ηλιάδη: «Είμαι έτοιμη να ξεφύγω από το παρελθόν»

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδά για τον… «τραυματισμένο της έρωτα», όμως η ίδια δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ξεκινήσει καινούργια κεφάλαια.

Μετά το χωρισμό της από τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, στη ζωή της φύσηξε αέρας ανανέωσης. Άλλαξε δισκογραφική εταιρεία και έκανε δύο σημαντικές συνεργασίες που όπως λέει και η ίδια θα της μείνουν αξέχαστες, αυτή με τον Αντώνη Ρέμο και η συνεργασία της φυσικά με τον Σάκη Ρουβά.

iliadi1.jpg

«Το νέο ξεκίνημα που κάνω στην επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή μου δίνει ώθηση και προοπτική για μια νέα, καλύτερη ζωή», δήλωσε η Αγγελική, που δείχνει πλέον πιο σίγουρη για τον εαυτό της και πιο απελευθερωμένη.

iliadi2.jpg



«Είμαι έτοιμη να ξεφύγω από το παρελθόν και να προχωρήσω μπροστά. Έχω τους φίλους μου, το παιδί μου και τους συνεργάτες μου και είμαι έτοιμη για ωραία πράγματα», είπε.

iliadi3.jpg


Μάλιστα στα επαγγελματικά της βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Είναι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι της «Τραυματισμένε μου έρωτα».

iliadi4.jpg



Την σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και η Αγγελική είναι σαν κινηματογραφική ντίβα μιας άλλης εποχής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top