«Σέρφαρε» στο κοινό η νικήτρια του hit της χρονιάς

Δύο βραβεία MTV για τη Carly Rae Jepsen

«Σέρφαρε» στο κοινό η νικήτρια του hit της χρονιάς

Έγινε γνωστή τραγουδώντας το πιο «πιασάρικο» hit της χρονιάς, ωστόσο, η Carly Rae Jepsen φαίνεται πως είναι μία κατά βάθος «ροκ» τύπισσα. Η Καναδή κέρδισε δύο βραβεία στα MTV EMA, μεταξύ των οποίων και του καλύτερου τραγουδιού, με τίτλο «Call me Maybe».

Carly.jpg

Η τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας το κομμάτι πάνω στη σκηνή, έκανε «body surfing», με το κοινό να την αποθεώνει. Η 26χρονη μελαχρινή φόρεσε ένα old school παντελόνι κολάν -όπου αναγράφονταν στο ύφασμα δεκάδες μάτια- χρυσή ζώνη και ένα κολλητό μαύρο μπλουζάκι, ενώ τόνισε τα χείλη με λαμπερό κόκκινο κραγιόν.

carly2.jpg

Η τραγουδίστρια του «Call Me Maybe», ήταν υποψήφια για τρία βραβεία, ωστόσο πήγε σπίτι της κρατώντας τα δύο από αυτά. Την βράβευση για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς απέμεινε η γνωστή και μη εξαιρετέα Kim Kardashian. ο δεύτερο βραβείο κέρδισε ως «Best Push» για το 2012, δηλαδή της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας.

carly3.jpg
Η κολλητή του Justin Bieber –ο οποίος δεν παρευρέθη στη Φρανκφούρτη για τα βραβεία του MTV- είχε δηλώσει πριν ερμηνεύσει επί σκηνής το hit της, ότι ήταν τρομοκρατημένη για την απερχόμενη «βουτιά» της στο κοινό. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες στο show μου. Θα κάνω ‘body surf’, θα είναι η πρώτη μου φορά και είμαι λίγο τρομοκρατημένη».

carly5.jpg

Τελικά η «βουτιά» στο πλήθος… πέτυχε.

carly4.jpg
carly7 awards.jpg
carly 8.jpg
carly9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top