Τέλειωσε πριν... αρχίσει η συνεργασία Βίσση - Μουζουράκη

Γιατί δεν θα τους δούμε μαζί στους «Δαίμονες»;

Τέλειωσε πριν... αρχίσει η συνεργασία Βίσση - Μουζουράκη

Στους «Δαίμονες» ήθελαν οι φήμες τον Πάνο Μουζουράκη, ωστόσο, η συνεργασία του με την Άννα Βίσση τελείωσε πριν καν αρχίσει!

Την αποκάλυψη έκανε η σύντροφος του τραγουδιστή, ��αρία Σολωμού, μιλώντας στο «Μες Στην Καλή Χαρά»: «Όχι δεν θα είναι! Δεν θα παίξει στο μιούζικαλ “Δαίμονες”, όπως είχε ακουστεί, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ μέχρι στιγμής. Δεν θα είναι καθόλου».

Sorry που θα στο πω Μαρία μου, αλλά δεν είχε ακουστεί μόνο: ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος στις αρχές Αυγούστου, είχε επιβεβαιώσει την συνεργασία του με την Άννα στην ροκ όπερα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως... ανυπομονεί!

Το τι μεσολάβησε και «ναυάγησε» η συνεργασία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ ο τραγουδιστής επρόκειτο να υποδυθεί τον Ντάνιελ, ρόλο τον οποίο οι πληροφορίες δίνουν πλέον στον Παναγιώτη Πετράκη!

Θυμίζουμε πως η Άννα Βίσση θα υποδυθεί ξανά τη βασίλισσα Ροζάνα στους «Δαίμονες» 22 χρόνια μετά την πρώτη, επιτυχημένη, παρουσίαση της παράστασης. Μαζί της θα έχει 25 ηθοποιούς και 11μελή ορχήστρα, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον Μάρτιο του 2013.

Δείτε την Μαρία Σολωμού να διαψεύδει την συνεργασία Βίσση - Μουζουράκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top