Νένα Μεντή: «μας έβαλαν σε μια φούσκα και τώρα ο κόσμος αυτοκτονεί»

Η οργή της ηθοποιού για την οικονομική κρίση

Μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ξέσπασε για την οικονομική κρίση η Νένα Μεντή, ενώ δεν έκρυψε ότι μετανιώνει που δεν έκανε πολλά παιδιά!

«Πήρα ένα σπίτι πολύ φτηνό και ταπεινό στα 50 μου γιατί πριν ήμουν στο ενοίκιο και ένα μικρό στο παιδί μου και τώρα τα πληρώνω χρυσά... Σκυλομετάνιωσα, όπως πολλοί Έλληνες, που πήρα σπίτι. Και χωρίς δάνειο εννοείται!», είπε η γνωστή ηθοποιός, τονίζοντας πως είναι απαισιόδοξη και δεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.

Δηλώνοντας ικανοποιημένη από τη ζωή της καθώς σε μεγάλο βαθμό πραγματοποίησε αυτά που επιθυμούσε, η Νένα Μεντ�� τόνισε πως για το μόνο λόγο που έχει μετανιώσει είναι που δεν έκανε πολλά παιδιά.

«Δεν με αγχώνει να μην έχω λεφτά. Τι να τα κάνω; Τα χρειάζομαι μόνο για το φαί, να βάζω βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο που έχω 42 χρόνια, να πάρω τσιγάρα, να πιω ένα κρασί σε ένα ταβερνάκι… Μέχρι εκεί όμως», συνέχισε η ηθοποιός.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Νένα Μεντή ξέσπασε: «δεν μας χρειάζονται τα λεφτά. Μας έβαλαν στο τρυπάκι ότι μας χρειάζονται για να δανειστούμε και αυτό δημιούργησε ένα πλαστό πράγμα, μια τεράστια φούσκα. Και τώρα οι άνθρωποι πεθαίνουν και αυτοκτονούν γιατί δεν έχουν να ξεπληρώσουν... όποιος έχει μυαλό και αντοχές, μπορεί να την σκαπουλάρει και να πει “όχι, δεν θα με κάνεις εσύ σύστημα να κρ��μαστώ ή να πηδήξω από το μπαλκόνι”».

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της Νένας Μεντή για την οικονομική κρίση!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top