Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι συμφιλιωμένη με αυτό που είμαι. Δεν έχω ανασφάλεια»

Τι είπε για τις δουλειές της σε κινηματογράφο και τηλεόραση

​Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την υποκριτική, τις δουλειές που έχει κάνει σε θέατρο και τηλεόραση, καθώς για την εμφάνιση της.

«Είμαι συμφιλιωμένη με αυτό που είμαι. Δεν έχω ανασφάλεια. Στη δουλειά μου όμως λέω πως θα ήθελα να είμαι καλύτερη από αυτό που είμαι» είπε η ηθοποιός.

Ποια η άποψη της για τον κινηματογράφο στην Ελλάδα; «Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα δεν έχει λεφτά. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο εξωτερικό, αλλά είναι δύσκολο λόγω γλώσσας» δήλωσε.

Και πρόσθεσε πως «τη διαφήμιση την κάνω για να βγάλω χρήματα. Έχω κάνει μόνο τρεις σειρές και θα ήθελα να διατηρήσω την «πολυτέλεια» να είμαι κάπου που να απασχολούμαι, όπως ένας ηθοποιός που κάνει τηλεόραση και να μην κακοπερνάω, να μην υποφέρω. Δεν θέλω να “σπαταλιέμαι”, όπως εγώ το κρίνω»..

Μεταξύ τηλεόρασης και θεάτρου τι διαλέγει; «Οι αντικειμενικές συνθήκες και ο όγκος της δουλειάς κάνουν την τηλεόραση πιο ψυχοφθόρα. Ενώ, στο θέατρο έχεις μια προετοιμασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top