Σκορδάλης: πώς ένιωσε όταν είδε την Λοτσάρη με άλλον;

«Θα αγαπώ για πάντα την Νίνα», εξομολογείται

Σκορδάλης: πώς ένιωσε όταν είδε την Λοτσάρη με άλλον;

«Ό,τι ευθύνη μου αναλογούσε ως άνδρα, την έχω αναλάβει», λέει ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης για τον χωρισμό του με την Νίνα Λοτσάρη και αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν είδε τις φωτογραφίες της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή!

Περίπου τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό χωρισμό, ο επιχειρηματίας ανοίγει την καρδιά του και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα αγαπά για πάντα την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Σοκαριστικό είναι έτσι κι αλλιώς οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή και βγαίνει στα περίπτερα. Δεν θέλω να απαντήσω για το συγκεκριμένο γεγονός. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι εγώ και η Νίνα αυτή τη στιγμή είμαστε σε διάσταση και οι λόγοι είναι προφανείς…Προσωπικά προτιμώ πια να καταναλώνω την ενέργεια μου σε όμορφα πράγματα και όχι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω καταστάσεις», λέει ο Κωνσταντίνος, ��ταν τον ρωτούν πώς ένιωσε όταν είδε τη Νίνα Λοτσάρη με άλλο άνδρα.

e423efdb-e7f4-4cd4-9932-4c9064eca4eb.jpg

Τονίζοντας πως οι προσωπικές τους σχέσεις δεν επηρεάζουν τις επαγγελματικές, ο επιχειρηματίας αναφέρει: «με τη Νίνα συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλή σχέση. Επαγγελματικά, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Τα παιδιά μας είναι το βασικό μας μέλημα. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά τα παιδιά μας. Έχουμε καθημερινή επαφή... Όταν με έναν άνθρωπο έχεις δύο παιδιά, δεν γίνεται να μην έχεις επαφή μαζί του. Είναι αδύνατον!».

«Αγαπώ την μητέρα των παιδιών μου... Έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, γι αυτό και θα την αγαπώ πολύ πάντα! Μέχρι εκεί», συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Σορδάλης, αποκαλύπτοντας ότι πρόσεξαν ιδιαίτερα να μην επηρεαστεί η μεγάλη τους κόρη από τον χωρισμό, μιας και η μικρή είναι μωρό ακόμα για να καταλάβει.

«Καθημερινά βγαίνω με πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι σχέσεις;… Ποιόν ρώτησε αυτός που το έγραψε;», λέει ο θεατρικός παραγωγός για τις φήμες που τον θέλουν να έχει νέα σύντροφο και συμπληρώνει όλο νόημα: «κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο. Η ζωή είναι γεμάτη ρίσκο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top