Ζ. Μακρυπούλια: «Ήμουν αποφασισμένη ότι θα υποστώ μείωση στο μισθό μου»

Τι λέει για τις… διαπραγματεύσεις που έκανε για το Dancing

Ζ. Μακρυπούλια: «Ήμουν αποφασισμένη ότι θα υποστώ μείωση στο μισθό μου»
Τη Ζέτα Μακρυπούλια συναντήσαμε στην πα��ουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και όπως παραδέχθηκε και η ίδια, δεν το έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι το Dancing with the Stars κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή.

«Χαίρομαι πολύ που τα καταφέραμε και θα παρουσιάζω το Dancing και την Κυριακή έχουμε και πρεμιέρα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά θα γίνει τελικά», είπε.

Η Ζέτα παραδέχθηκε επίσης ότι και εκείνοι, όπως και όλοι οι συντελεστές προσαρμόστηκαν στις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην τηλεόραση, όσο και στη χώρα με αποτέλεσμα ι μισθός της να υποστεί μεγάλη μείωση.

«Έπρεπε να προσαρμοστούμε όλοι στα δεδομένα που υπάρχουν πλέον και δεν μπορούσα να κάνω κι εγώ κάτι διαφορετικό. Κάποιες μικρές διαπραγματεύσεις έγιναν, αλλά ήμουν κι εγώ αποφασισμένη ότι θα υποστώ αυτή τη μείωση», είπε.

Όσο για το αν οι εμφανίσεις της θα είναι το ίδιο εντυπωσιακές όπως στα προηγούμενα Dancing, η Ζέτα τόνισε ότι είναι ένα show και οι εμφανίσεις της θα πρέπει να είναι κάπως πιο εντυπωσιακές και ξεκαθάρισε ότι μαζί με την ομάδα της θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Τέλος η ηθοποιός έβαλε στη θέση τους και τα πρά Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top