Ο Bieber «προθερμαίνεται» με μοντέλα της Victoria’s Secret

Φιλιά στα παρασκήνια του fashion show

Ο Bieber «προθερμαίνεται» με μοντέλα της Victoria’s Secret

​Ο Justin Bieber «εκνευρίζει» ακόμα περισσότερο τον ανδρικό πληθυσμό, αυτή τη φορά με την εμφάνισή του στα παρασκήνια του «καυτού» σόου της Victoria’s Secret. Ο pop star πέρασε τη Τετάρτη περιτριγυρισμένος από τις πιο «hot» γυναίκες του πλανήτη, τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Bieber pink1.jpg

Ο Bieber, παρά το γεγονός ότι δίπλα του είχε top models της κολοσσιαίας αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, δεν κούνησε βλέφαρο από τη κάμερα.
Δίπλα του πόζαραν οι «θεές» Candice Swanepoel και Lindsay Ellingson, στα παρασκήνια του σόου της Victoria's Secret, στην ταλαιπωρημένη από τον «Σάντι», Νέα Υόρκη.

Bieber pink3.jpg

Τα δύο μοντέλα φορούσαν ροζ ρόμπες ενώ από μέσα έκρυβαν τα εσώρουχα του διάσημου Οίκου. Χωρίς αμφιβολία, η κοπέλα του, Selena Gomez, θα έσκασε από τη ζήλεια της, ευχόμενη να βρισκόταν και αυτή στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει το σόου αλλά πολύ περισσότερο τον αγαπημένο της Justin.

Bieber pink4.jpg

O 18χρονος τραγουδιστής, είχε τη χαρά να απολαύσει τα φιλιά στο μάγουλο από τα δύο "καυτά κορίτσια", διατηρώντας ωστόσο την ψυχραιμία του.

Bieber pink2.jpg

Ο Justin Bieber π��ρασε σχεδόν ολόκληρη τη μέρα στα παρασκήνια του σόου, όχι μόνο για να βρίσκεται δίπλα στις «γαζέλες» της πασαρέλας, αλλά επειδή θα τραγουδήσει στην εκδήλωση το «hit» του, «As Long As You Love Me».

Bieber pink gouna.jpgBieber pink gouna2.jpg

Το είδωλο των κοριτσιών εθεάθη νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, κοντά στο Big Apple, φορώντας ένα χοντρό, γούνινο παλτό και μπλε τζιν.

Bieber pink gouna3.jpg

Αργότερα το μεσημέρι, ο Justin προτίμησε ένα διαφορετικό ντύσιμο. Αυτή τη φορά, το τζιν αντικατέστησε ένα κόκκινο φαρδύ παντελόνι, ενώ λόγω της βροχόπτωσης, τον νεαρό τραγουδιστή κάλυπτε ομπρέλα που κρατούσε ο σωματοφύλακάς του.

Bieber pink red.jpg
Bieber pink red2.jpgBieber pink red3.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top