Αντώνης Ρέμος: «Είμαι καψούρης με την Υβόννη»!

«Δε μαλώνει η Υβόννη.. Είναι Ευρωπαία» είπε

Αντώνης Ρέμος: «Είμαι καψούρης με την Υβόννη»!

​Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Πρωινό mou» μίλησε για τη σύντροφο του Υβόννη Μπόσνιακ, το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια στο μέλλον και τον γάμο.

«Δε μαλώνει η Υβόννη.. Είναι Ευρωπαία και οι Ευρωπαίες είναι άνετες» είπε ο Αντώνης όταν η Σάσα Σταμάτη του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο…

Και πρόσθεσε πως «εμείς είμαστε υπεράνω. Και στις σχέσεις μου και με τα φιλαράκια μου αφήνω ο άλλος να εκτεθεί απέναντι μου»..

Είναι καψούρης με την Υβόννη ο τραγουδιστής;; «Πολύ» απαντάει με πάθος!

Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί τη σύντροφο του δηλώνει πως «με τους γάμους δεν τα πάω καλά. Οι γάμοι είναι για αυτούς που αγαπάνε τους άλλους. Είναι για τον περίγυρο, ενώ για το ζευγάρι είναι ταλαιπωρία»!

Τονίζει όμως, πως αυτό που μένει είναι ένα παιδί!!

Ο Ρέμος μάλιστα είπε πως εκείνος στάθηκε η αιτία να δημιουργήσει αυτή την υπέροχη οικογένεια ο Σάκης Ρουβάς!! «Εγώ ήμουνα η αιτία που έκανε ο Σάκης οικογένεια..Μου έλεγε “εγώ δεν είμαι έτσι”.. Και του είπα Δως τ��υ να καταλάβει και άσε τα standards»..

Ποια είναι η δίαιτα που ακολουθεί και έχει αδυνατίσει;; «Τη δίαιτα του δεν τρώω κάνω..όπως λέει και το τραγούδι μου “κλειστά τα στόματα”» υποστηρίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top