Ελένη Φουρέιρα: Μιλά για το νέο της σύντροφο και λέει τι την κέρδισε σ΄εκείνον!

«Είμαι μικροκαμωμένη και μου ταιριάζει το στήθος που έχω»

Για το νέο της σύντροφο, για τ��ν έρωτα, το στήθος της, και το αν είναι ή όχι Αλβανίδα, απαντά η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως όχι μόνο έχει νέα σχέση, αλλά:

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι Ευτυχισμένη. Δεν θα ήθελα να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση μου, γιατί είναι ακόμα στην αρχή».

Τον ζηλεύει όμως;

«Όχι, γιατί με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια. Όταν είμαι κάπου, και είμαι καλά, δεν έχω λόγο να ζηλέψω. Συνήθως ζηλεύω όταν έχω κάνει κι εγώ τις βλακείες μου. Κι έχω απατήσει, κι έχω απατηθεί. Το έχω καταλάβει, και το ένστικτο μου δεν πέφτει έξω. Ξέρεις κανέναν που να μην το έχει κάνει; Για μένα, ακόμα κι αν σκεφτείς ότι σου αρέσει κάποιος άλλος, ενώ είσαι σε σχέση, είναι μορφή απάτης. Δεν δικαιολογώ την απιστία, αλλά αν ήξερα ότι δεν γίνεται με την καρδιά και το μυαλό, θα τη συγχωρούσα».

1.jpg
Το ένστικτο της πάντως για το νέο της σύντροφο, της λέει πως:

«Μέχρι στιγμής όλα είναι όμορφα!»

Τι την κέρδισε σ΄εκείνον;

«Έχει πολλά θετικά στοιχεία. Είναι πολύ συνεσταλμένος και ώριμος».

2.jpg
Ποια είναι η άποψη της όμως για τον κεραυνοβόλο έρωτα;

«Μου έχει τύχει να ερωτευτώ κεραυνοβόλα, αλλά μου ��χει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο χωρίς να τον έχω ερωτευτεί και να μου συμβεί στην πορεία. Ίσως αυτός ο έρωτας να είναι πιο ώριμος, γιατί όταν καψουρεύεσαι τον άλλον από την αρχή, συνήθως δεν βλέπεις καθαρά».

Παραδέχεται ωστόσο, πως «αν ερωτευτώ δυνατά, θα παντρευτώ κιόλας».

3.jpg
Στη συνέχεια, απαντά και στον Αλβανό τραγουδιστή Ντεβίς Τζεράχου, που είχε πει πως «όλοι στην Αλβανία ξέρουν ότι η Φουρέιρα είναι Αλβανίδα»:

«Από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία, ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ο,τι θέλει. Για μένα, το μόνο που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είναι η Ελένη. Έχω ακούσει πολλά μέχρι τώρα. Δεν έχω ν΄αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

4.jpg

Τέλος, δεν διστάζει να παραδεχτεί τις ατέλειες της, και για το αν έχει σκεφτεί να μεγαλώσει το στήθος της:

«Όχι. Όταν χρειαστεί, θα φορέσω ενίσχυση ή διπλό σουτιέν, οπότε δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω επέμβαση. Γενικά, φοβάμαι τις πλαστικές. Το διάφραγμα μου είναι στραβό και πρέπει κάποια στιγμή να το φτιάξω, αλλά φοβάμαι. Ούτε τα δόντια μου που είναι στραβά, έχω σκεφτεί να τ΄αλλάξω. Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το στήθος που έχω. Αν είχα πιο μεγάλο στήθος, δεν θα ήμουν λίγο πρόσ��υχη;»

5.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top