Κ. Στανίση: «Με ενοχλεί η σαβούρα στο χώρο μας»

«Έχω πει πολλές φορές να τα παρατήσω, αλλά το μετανιώνω»

Κ. Στανίση: «Με ενοχλεί η σαβούρα στο χώρο μας»
Για την αγάπη της στο τραγούδι, τη… «σαβούρα» όπως χαρακτηριστικά είπε που επικρατεί στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και για την κρίση μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Στανίση.

Η τραγουδίστρια μίλησε με αρκετά αιχμηρή γλώσσα για συναδέλφους της που μετά από έξη μήνες… καρ��έρας έχουν το δικό τους cd και προωθούνται απίστευτα πολύ.

«Με ενοχλεί όταν μπαίνει σαβούρα μέσα στο χώρο μας. Υπάρχουν τραγουδίστριες και τραγουδιστές πάρα πολύ καλοί και κάθονται στο σπίτι τους. Εγώ θα το λέω μέχρι που να πεθάνω. Είναι άδικο. Φανταζόμαστε πολλά όταν προωθούνται τραγουδιστές χωρίς ταλέντο. Υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες που ντρέπεσαι να τους ακούς. Εκείνοι όμως δεν ντρέπονται», είπε η τραγουδίστρια.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι αρκετές φορές έχει πει ότι παρατάει το τραγούδι, όμως το πάθος της γι’ αυτό που κάνει την έκανε να το μετανιώσει.

Η Κατερίνα Στανίση παραδέχθηκε επίσης ότι παρά την κρίση δεν έχει κόψει τίποτα από τα έξοδά της.

«Εγώ δεν έκοψα τίποτα γιατί τα έξοδα είναι έξοδα, και της δουλειάς μας ��ίναι πολλά και όταν έχεις συνηθίσει έναν άλλο τρόπο ζωής. Απλά έχουμε κόψει τα περιττά. Ξόδευα πολλά χρήματα στα ρούχα και ήταν λάθος. Ήταν παραπάνω από ότι έπρεπε», είπε.

Τέλος η τραγουδίστρια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές μαζί. Έφυγε πολύ νέος και με λύπησε πολύ. Με στεναχώρησε επίσης το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες τραγουδιστές θα έπρεπε να πάνε να τραγουδήσουν για την εκδήλωση αυτή που έγινε. Ο Μητροπάνος ήταν ��αϊκός τραγουδιστής, από τους τελευταίους, ο πολύ καλός με το πολύ καλό ρεπερτόριο και θα έπρεπε να καλέσουν και κάποιο λαϊκό τραγουδιστή να τραγουδήσει», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top