Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα: Ζουν χωριστά αν και είναι παντρεμένοι 20 χρόνια

Τι λένε για την καρμική τους σχέση και τον ερωτισμό που υπάρχει ανάμεσά τους;

Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα: Ζουν χωριστά αν και είναι παντρεμένοι 20 χρόνια
Ένα αντισυμβατικό ζευγάρι είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι είκοσι χρόνια, κι όμως ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Όπως αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους, μετά από 17 χρόνια γάμου, αποφάσισαν ότι ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του σπίτι για να αποφύγουν την τριβή που φέρνει στη σχέση τους η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

«Το να ζούμε σε χωριστά σπίτια είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πρόσθεσε:

«Το έκανα δια της πιέσεως. Αν είναι να μαλώνω κάθε τρίλεπτο καλύτερα να πιάσω ένα σπιτάκι και τελειώνει η υπόθεση. Και βέβαια έχω χαρεί τη ζωή μου από εκείνο το σημείο».

Το σπίτι που μένει ο ηθοποιός βέβαια είναι δίπλα στο σπίτι που μένει η σύζυγός του και η 17χρονη κόρη τους και έτσι όταν θέλει τη φωλιά του πηγαίνει και πάλι στους… «γείτονες».

«Ο Γιάννης την έχει τη φωλιά του. Του τα έχω όλα έτοιμα στο σπίτι που μένω εγώ, έρχεται τα βρίσκει και μετά πάει στο σπίτι του να φωλιάσει μόνος του σαν τον κούκο», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Όπως παραδέχθηκαν είναι και οι δύο πολύ μοναχικοί και αποφάσισαν ότι είναι το μότο τους θα είναι και μαζί και χώρια.

Πάντως τόσο η Δήμητρα Παπαδήμα, όσο και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξομολογήθηκαν ότι 20 χρόνια μετά υπάρχει ανάμεσά τους ένας έντονος ε��ωτισμός.

«Εγώ νιώθω ότι υπάρχει για το Γιάννη ένας ερωτισμός αξεπέραστος. Το λέω πραγματικά, μας ενώνει κάτι καρμικό. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Ότι και να μου έχει κάνει ο Γιάννης, όσο και να θέλω να τον σκοτώσω, ερωτικά με ελκύει και πάντα θα με ελκύει», είπε η ηθοποιός.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top