Η απάντηση του Κ. Τσάκωνα στη φάρσα που τον ήθελε να έχει αυτοκτονήσει

«Βιάζομαι γιατί έχω να πάω στην κηδεία μου»

Η απάντηση του Κ. Τσάκωνα στη φάρσα που τον ήθελε να έχει αυτοκτονήσει
Χωρίς να χάσει λεπτό το χιούμορ του, ο Κώστας Τσάκωνας εμφανίστηκε… ολοζώντανος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» και μίλησε για την κακόγουστη φάρσα που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ήθελε να έχει αυτοκτονήσει.

«Τατιάνα βιάζομαι γιατί έχω να πάω στην κηδεία μου», ήταν η πρώτη του κουβέντα με το που βγήκε στην εκπομπή, αποδεικνύοντας ότι δεν πτοήθηκε καθόλου από όλα όσα γράφτηκαν.

«Το γράμμα που υποτίθεται ότι άφησα εγώ λίγο πριν αυτοκτονήσω πρέπει να το έγραψε κάποιος ποιητής. Αλλά καλό είναι να γράφουν για σένα, είτε αυτά που γράφουν είναι καλά, είτε άσχημα», είπε ο γνωστός ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση της υποτιθέμενης αυτοκτονίας του, έσπασε το τηλέφωνο του σπιτιού του, από τηλεφωνήματα γνωστών και φίλων που ανήσυχοι έπαιρναν να μάθουν τι συμβαίνει.

«Τα τηλέφωνα έσπασαν στην κυριολεξία. Αφού ήρθε η γυναίκα μου επάνω στην ταράτσα που ήμουν για να δει αν είμαι καλά. Την έπαιρναν μιάμιση ώρα τη νύχτα για να της πουν συλλυπητήρια και τη ρωτούσαν τι ώρα θα είναι η κηδεία για να προλάβουν. Μα να έχω πεθάνει και να μην το ξέρω;», είπε ο ηθοποιός γελώντας.

Πάντως ο Κ. Τσάκωνας αν και παρέμεινε ψύχραιμος, χαρακτήρισε την φάρσα γελοία, ενώ τόνισε με νόημα:

«Έχω το θράσος και ζω ακόμα» και κατέληξε: «Θα κάνω μια εικονική κηδεία για να τους ευχαριστήσω»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top