Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Μ. Χατζηγιάννης στη Ζ. Μακρυπούλια;

Τρυφερά ενσταντανέ για το ζευγάρι στην πρεμιέρα του τραγουδιστή

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Μ. Χατζηγιάννης στη Ζ. Μακρυπούλια;

Πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή η Ζέτα Μακρυπούλια.

xatxhgiannis5.jpg

Η ηθοποιός φορώντας ένα στενό, ασύμμετρο, μαύρο φόρεμα και με έντονο μακιγιάζ βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια της Ακτής Πειραιώς, μαζί με την παρέα της, στην οποία βρισκόταν ο Θανάσης Αλευράς, η Ρούλα Ρέβη με τον καλό της Αποστόλη Τότσικα και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

xatzigiannis1.jpg


Ο Μιχάλης δεν έπαιρνε τα μάτια του από τη Ζέτα και όταν της αφιέρωσε το τραγούδι «Πλάι πλάι», εκείνη δεν σταμάτησε να τραγουδά.

xatzigiannis2.jpg


Ο τραγουδιστής μάλιστα, που δεν μας έχει συνηθίσει να είναι τόσο άνετος κατέβηκε και στο τραπέζι της καλής του, όπου δε σταμάτησε να την αγκαλιάζει και να της ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί.

xatzigiannis3.jpg

Ο έρωτας και ο βήχας άλλωστε δεν κρύβεται και ο Μιχάλης δεν διστάζει να δείξει το πόσο ερωτευμένος είναι.

xatzigiannis4.jpg

Η Ζέτα πάλι, που βρισκόταν στο μαγαζί από νωρίς και έκανε συντροφιά στον καλό της, στο καμαρίνι του, δε θέλησε να πει πολλά για τα όσα συζήτησαν πριν εκείνος βγει στη σκηνή.

xatzigiannis6.jpg

Αρκέστηκε μόνο να πει στους δημοσιογράφους ότι ο Μιχάλης είναι έτοιμος για τις εμφανίσεις του και ότι η μουσική παράσταση είναι πάρα πολύ αστεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top