Και όμως: η Τόνια Σωτηροπούλου έχει "θέμα" με το σώμα της!

«Δεν θεωρώ πως είμαι η πιο ωραία κοπέλα στον κόσμο» λέει

Θα σας ακουγόταν «παρήγορο» αν σας λέγαμε πως ακόμα και η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τις ανασφάλειες της, και «θέματα» με το σώμα της;

Και όμως… το «κορίτσι» του «James Bond», έχει γνώθις εαυτόν:

«Έχω μια αντίληψη της εξωτερικής μου εμφάνισης. Έχω αυτογνωσία. Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο ωραία κοπέλα στον κόσμο. Ξέρω τι είναι δυνατό πάνω μου, και τι λιγότερο».

Ποιο είναι το πιο δυνατό της σημείο;

«Ως προσωπικότητα, το χιούμορ μου. Εμφανισιακά, θεωρώ ότι έχω ένα δυνατό πρόσωπο. Έντονα χαρακτηριστικά. Μου αρέσει, γιατί μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, και να παίξω πολλούς ρόλους».

2694_TONIA_SOTIROPOYLOY_10052012.jpg

Ποιο είναι το πιο αδύναμο της όμως;

«Η ανασφάλεια, που με πάει μεν μπροστά, γιατί δεν επαναπαύομαι. Στην εμφάνιση μου κατά περιόδους, έχω θέμα με το σώμα μου, γιατί ποτέ δεν υπήρξα πολύ αδύνατη. Όταν ξέρω όμως ότι θα ξεκινήσω γυρίσματα, κάνω δίαιτα και είναι βασανιστήριο το να μην τρώω. Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό».

Ανασφαλής όμως, δηλώνει και με τους συντρόφους της:

«Είμαι τρομερά ανασφαλής. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το διαχειριστεί. Δίνω πολλά, αλλά είμαι και απαιτητική από τη σχέση μου».

4243_TONIA_SOTIROPOYLOY_1192012 (1).jpg

Ποια είναι η άποψη της για το γάμο;

«Δεν μου λέει τίποτα. Για μένα είναι ένα πάρτι. Η έννοια της οικογένειας, μου αρέσει πολύ. Το να παντρευτείς τι θα σου αλλάξει; ιδανικά, θα ήθελα να βρω το σύντροφο της ζωής μου, με τον οποίο θα είμαστε συνοδοιπόροι. Όλοι το έχουμε ανάγκη».

Μάλιστα όπως λέει, θα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί:

«Μου αρέσουν πάρα πολύ, πεθαίνω για τα παιδιά. Είναι παράδειγμα για το πώς πρέπει να ζούμε τη ζωή μας».

Τέλος, αποκαλύπτει και μερικά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη:

«Είμαι χορτοφάγος, έχω τεράστια αγάπη στα ζώα, και αδυναμία στους φί��ους μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top