«Αναστέναξε» το κολάν της Kardashian

Μάχη για να χάσει κιλά μετά το Halloween

«Αναστέναξε» το κολάν της Kardashian

​Αποφασισμένη να χάσει κάποια περιττά κιλά που απέκτησε εξαιτίας -όπως η ίδια λέε��- του συντρόφου της Kanye West, είναι η Kim Kardashian.
Μετά από τα ξέφρενα πάρτι της περασμένης εβδομάδα, λόγω του Halloween αλλά και των γενεθλίων της, η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε τη Δευτέρα να μπει σε ρυθμούς… γυμναστηρίου.

kim gym 2.jpgkim gym3.jpg

Η 32χρονη Kim, επισκέφτηκε το απόγευμα, παρέα με τον κολλητό της Jonathan Cheban, το γυμναστήριο «Body and Gym» στο Miami. Οι πλούσιες καμπύλες της, «ασφυκτιούσαν» μέσα από το αθλητικό jacket και το κολλητό μαύρο κολάν.

kim gym.jpg

Όταν τελείωσε τη γυμναστική, πήρε ανάσες δροσιάς, απολαμβάνοντας ένα smoothie με γεύση φράουλα.

kim gym6 smoothie.jpg

Η Kim και ο Jonathan, πήγαν στο γυμναστήριο με την αστραφτερή Phantom Rolls Royce της σέξι τηλεπαρουσιάστριας. Η Kardashian κρατούσε την αγαπημένη της Hermes Birkin τσάντα, από δέρμα κροκόδειλου και «θωράκισε» τα μάτια της με γυαλιά ηλίου Aviator.

kim gym 4.jpg

Η 32χρονη είχε δηλώσει πρόσφατα ότι πήρε 10 κιλά από την ημέρα που τα έφτιαξε με τον τραγουδιστή της rap, Kanye West. «Ελπίζω να αδυνατίσω λίγο και δεν φοβάμαι να το πω», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Life & Style».

kim gym5.jpg
kim gym7.jpg
kim gym8 gym.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top