«Πρασίνισε» η Rosie Huntington

Επέλεξε μάλλον λάθος ρόφημα

«Πρασίνισε» η Rosie Huntington

Με την «αηδία» ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της εθεάθη το super model, Rosie Huntington, κατά την αποχώρησή της από το «Whole Foods» στο Hollywood.

Η 25χρονη καλ��ονή, έδειξε διόλου ευχαριστημένη με την επιλογή του «υγιεινού ποτού» που αγόρασε, το οποίο την βοηθά βέβαια, να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Rosie green.jpg

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2011 -σύμφωνα με το FHM- πέταξε από το πρόσωπό της το «γραφικό» χαμόγελο των μοντέλων, μπροστά στη θέα του πράσινου μίγματος που περιείχε το πλαστικό ποτήρι που κρατούσε.

Ούτε καν ασχολήθηκε με τον paparazzo που την αποθανάτιζε, προσποιούμενη έστω ότι αυτό που κρατούσε στο χέρι της ήταν κάτι το οποίο με ανυπομονησία περίμενε να πιει. Για την ακρίβεια, η δίμετρη Rosie έδειχνε το ίδιο πράσινη με το ρόφημα που επέλεξε μετά από μια βόλτα στο super market.

Rosie green2.jpg

Ωστόσο, χυμοί σαν και αυτόν είναι που διατηρούν την 25χρονη top model σε φόρμα, προσφέροντας της ρόλους σε blockbuster ταινίες, όπως το «Transformers: Dark Of The Moon». Μέσα στο 2013 θα δούμε την Rosie στη δεύτερη ταινία της, με τίτλο «Mad Max: Fury Road».

Rosie green3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top