Δες τους διάσημους να ποζάρουν για τον Μαραθώνιο!

Ποιοί μας καλούν στο Καλλιμάρμαρο αυτή την Κυριακή;

Δες τους διάσημους να ποζάρουν για τον Μαραθώνιο!

Υπό το σύνθημα «Σας Περιμένουμε Στο Στάδιο» φωτογραφήθηκαν άνθρωποι της ελληνικής showbiz για την αφίσα του 30ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας, που θα γίνει αυτή την Κυριακή, 11 του μήνα και, πλέον, ετοιμάζονται για να πάρουν μέρος στον αγώνα!

Δούκισσα ΝομικούΓιώργος Σαμαράς

Έλενα Παπαρί��ου, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Σαμαράς, Τατιάνα Στεφανίδου, Βούλα Πατουλίδου, Ζέτα Δούκα, Εύα Καϊλή, Αντώνης Νικοπολίδης, Άννα Πρέλεβιτς, Αλέξης Γεωργούλης, Ζωή Δημητράκου, Δήμος Ταμπάκος, Φανή Χαλκιά, Ελεάνα Φραγκέδη (Μiss Teenager στις Ηνωμένες Πολιτείες) Μαριέττα Χρουσαλά και Γκλόρια Μίκα είναι μερικοί απ’ όσους θα τρέξουν στις διαδρομές των 5 χλμ. και 10 χλμ.

Άννα ΠρέλεβιτςΑντώνης Νικοπολίδης

Στους δρόμους της Αθήνας θα τρέξουν επίσης οι Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Εύα Αντωνοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη, αλλά και η σύντροφος του George Clooney, Stacey Keibler!

Δούκισσα ΝομικούΕλεάνα Φραγκέδη

Φορώντας το μπλε μπλουζάκι της διοργάνωσης και έχοντας στο πλευρό τους μικρά παιδιά, προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της πασαρέλας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής μας καλούν να δώσουμε το «παρών» στις 11 Νοέμβρη στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να χειροκροτήσουμε τους 26.000 δρομείς, που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

Φανή ΧαλκιάΓκλόρια Μίκα

Κεντρικό πρόσωπο στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας -που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της UNESCO- θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος θα παραλάβει πρώτος τη φλόγα του Μαραθωνίου Δρόμου στην τελετή αφής στον Τύμβο του Μαραθώνα, το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου.

Τατιάνα ΣτεφανίδουΈλενα Παπαρίζου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top