Selena Gomez: «Δεν με αγγίζει η αρνητικότητα»

Ποζάρει όλο αισθησιασμό για εξώφυλλο περιοδικού

Selena Gomez: «Δεν με αγγίζει η αρνητικότητα»

Μπορεί να τη γνωρίσαμε στο club του Disney, όμως η Selena Gomez δεν είναι πια το γλυκό κοριτσάκι που γνωρίσαμε, αλλά έχει εξελιχθεί σε μια απόλυτα sexy γυναίκα.

Το αποδεικνύει αυτό το τελευταίο της εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour, όπου ποζάρει αναδεικνύοντας την αισθησιακή πλευρά της, φορώντας sexy τουαλέτες.

gomez1.jpg


Η Selena λοιπόν στη συνέντευξή της δήλωσε ότι δεν έχει χρόνο για να δει τον καλό της Justin Bieber, αλλά ούτε και την κολλητή της Taylor Swift.

gomez2.jpg



«Μίλησα με την Taylor πριν από μια εβδομάδα και δεν μπορούσα να πιστέψω πώς πέρασε ο καιρός. Αλλά άμα μου λείψουν πάρα πολύ παίρνω το αεροπλάνο και πηγαίνω ή στον Justin ή στην Taylor», είπε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές της στους θαυμαστές της για να μην τους παίρνουν από κάτω οι δυσκολίες.

gomez3.jpg



«Αν άφηνα όλα τα αρνητικά πράγματα να με επηρεάσουν δεν θα ήμουν ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Αυτό λέω και στους θαυμαστές μου. Αν είστε δυστυχισμένοι με όλα όσα σας συμβαίνουν στο σχολείο, αυτά δε θα έχουν καμία σημασία από την ώρα που θα φύγετε από αυτό. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε να γυρνάω το άλλο μάγουλο και να συνεχίζω. Αυτό είναι κάτι που κάνω πάντα και τώρα γυρίζω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα», είπε.

Η Selena δήλωσε ευγνώμων για όλα όσα έχει κατακτήσει, αλλά και για τον τρόπο που τη μεγάλωσε η μητέρα της.

gomez4.jpg


«Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που οι γονείς μου δεν ήταν μαζί και ήμουν απογοητευμένη. Δεν έβλεπα φως στο τούνελ εκεί που ζούσαμε, με τη μαμά μου να δουλεύει σκληρά για να μου προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Τρέμω στην ιδέα για το ποια θα ήμουν αν είχα μείνει εκεί. Πιθανόν να είχα ήδη αποκτήσει δύο παιδιά. Χάρη στη μητέρα μου μπορώ να είμαι ανεξάρτητη», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top