Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά για την πρώην του (Πατρίτσια Περιστέρη), και για τη νέα του σχέση!

«Δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα» λέει

Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά για την πρώην του (Πατρίτσια Περιστέρη), και για τη νέα του σχέση!

Για την πρώην του, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, για τη νέα του σχέση, αλλά και για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους;

«Έτυχε να γνωρίσω την Πατρίτσια στο Villa Mercedes. Ήμασταν και οι δυο δημόσια πρόσωπα, οπότε επειδή μας είδαν να μιλάμε, βγήκαν φωτογραφίες και μετά άρχισαν να μας πολιορκούν και να μας ρωτούν διάφορα. Εκείνη την περί��δο απλώς φλερτάραμε, και προσπαθούσαμε ν΄αρχίσουμε μια σχέση, οπότε έπρεπε να παραδεχτούμε ότι είμαστε μαζί, για να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Αυτή η σχέση πια τελείωσε και έληξε οριστικά. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να μείνω μόνος, να προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, και να μάθω πράγματα απ΄αυτό που συνέβη. Όμως δεν ξέρεις τελικά, πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα».

Τι λέει για τη νέα του σχέση;

«Μπορεί όταν ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα να μην είναι πάντα το καλύτερο timing, αλλά για μένα είναι δύσκολο να του κλείσω την πόρτα κατάμουτρα. Άλλωστε αισθάνομαι τυχερός που είμαι ερωτευμένος, και δεν σκοπεύω να παρουσιάσω περαιτέρω τη σχέση, ούτε ν΄αφήσω να κυκλοφορήσει κάτι παραπάνω».

Για τον νεαρό τραγουδιστή, ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή του:

«Ο έρωτας είναι ένα θαύμα, το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Μπορεί να μου έτυχε δυο φορές, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πριν δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Η χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους είναι κάτι μαγικό. Πιστεύω πολύ στον έρωτα, στην αγάπη, στην οικογένεια, και θεωρώ ότι πρέπει να είναι πολύ σοβαρός ο λόγος για να χωρίσεις μ΄έναν άνθρωπο που αγαπάς πραγματικά».

Μάλιστα, στα σχέδια του είναι να κάνει οικογένεια:

«Κάθε άνθρωπος που δεν φοβάται τις ευθύνες της ζωής, προγραμματίζει κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια. Θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Είναι προτεραιότητα μου, όμως θα πρέπει να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα μου το βγάλει, και που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής».

Τέλος, απαντά σε τι δεν μπορεί να πει όχι:

«Στην αγάπη».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top