Πως είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση

Τι δήλωσε στο star.gr αυτόπτης μάρτυρας

Πως είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Στο νοσοκομείο παραμένει η Άννα Βίσση μετά την πτώση της από τη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια της και οι φίλοι της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια έχει σπάσει τα πλευρά της, ενώ ακόμα δεν έχει βγει επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Στο μεταξύ, άνθρωπος που ήταν μπροστά στο περιστατικό περιγράφει τη συγκλονιστική στιγμή. «Παγώσαμε… Με το ένα πόδι στο κενό και το άλλο πάνω στη σκηνή, η Άννα άρχισε να πέφτει με το κεφάλι, κρατώντας ��ο μικρόφωνο στα χέρια .Ο ήχος της πτώσης ακούστηκε από τα ηχεία, η μουσική σταμάτησε και ο κόσμος σαστισμένος προσπαθούσε να δει πως είναι η τραγουδίστρια. Μάλιστα κάποιοι έβαλαν τα κλάματα» είπε αποκλειστικά στο star.gr άνθρωπος που ήταν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Η Βίσση βγήκε από το μαγαζί με κολάρο στο λαιμό

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο στο νυχτερινό κέντρο και η Άννα Βίσση βγήκε με κολάρο στο λαιμό.

Ο κόσμος περικύκλωσε το ασθενοφόρο προκειμένου να δει αν η αγαπημένη του τραγουδίστρια είναι καλά.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Υγεία» , ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον γιατρό η Άννα δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Πως συνέβη το ατυχές περιστατικό

Η τραγουδίστρια βγήκε με δυο μουσικούς στη σκηνή γύρω στις 5 τα ξημερώματα και είπε στο κοινό της «τώρα σας έχω μια έκπληξη» Oι μουσικοί της είπαν το «Hard Rock Hallelujah» που είχε κερδίσει τη Eurovision της Αθήνας, ενώ η Άννα βγήκε με το φόρεμα του Jean Paul Gaultier που φορούσε στη διοργάνωση και άρχισε να λέει το «Everything».

Ξαφνικά, άνοιξε η σκηνή και η τραγουδίστρια έπεσε κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια από ύψος δύο μέτρων.

Ο ήχος, λόγω του μικροφώνου, ακούστηκε σε ολόκληρο το μαγαζί με αποτέλεσμα ο κόσμος να πάθει σοκ.

Λόγω του ατυχήματος της Άννας, τα τρία τραπέζια των πέντε ατόμων που κληρώνει το star.gr μεταφέρονται για τις 16 Νοεμβρίου. Πάρτε μέρος στην κλήρωση μέχρι τις 2 Νοεμβρίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top