Blake Lively: «Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Oliver Stone»

Τι είπε η star του Hollywood για τον ανατρεπτικό της-σαιξπηρικό ρόλο!

Blake Lively: «Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Oliver Stone»

Ο Oliver Stone, κάνει για ακόμα μια φορά την ανατροπή με την ταινία «The savages», «Αγριότητα».

Η υπόθεση της ταινίας αφορά τις περιπέτειες δύο μικρεμπόρων μαριχουάνας που αναγκάζονται να δουλέψουν για ένα μεγάλο Μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών όταν η καλύτερη τους φίλη πέφτει θύμα απαγωγής.

Στο cast βλέπουμε τους John Travolta, Salma Hayek, Aaron Johnson, Taylor Kitsch,Blake Lively…

H Blake Lively μίλησε για την εμπειρία της λέγοντας για τον Oliver Stone «ήταν τιμή μου να δουλέψω μαζί του. Είναι γεμάτος εκπλήξεις και όπως και οι ταινίες του έξυπνος και έντονος. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά κατέκρινα τον ρόλο μου. Μου φάνηκε τόσο… τολμηρό και ήταν συναρπαστικό να είμαι μέρος του συγκεκριμένου project. Τα γυρίσματα με τον Stone δεν είναι ένα περιβάλλον όπου ο σκηνοθέτης σου κρατάει το χεράκι και σε ταΐζει ζαχαρωτά. Έχει τόσο έντονη προσωπικότητα… Όσο κι αν μας πίεζε, ξέραμε ότι θα βγει μια πολύ καλή ταινία»..

Η star του Hollywood δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια του σκηνοθέτη, αλλά και της Salma Hayek.

«Δε νομίζω ότι έχω γνωρίσει ποτέ τόσο άνετο άνθρωπο όσο η Salma Hayek. Είναι αφοπλιστική, τίμια και γενναιόδωρη. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη δυνατότητα να δουλέψω τον χαρακτήρα μου μαζί της, γιατί ο ρόλος μου στην ταινία είναι μια πραγματική πρόκληση. Καθόμασταν για ώρες και δουλε��αμε τις σκηνές μας» είπε η 25χρονη ηθοποιός.

Ενώ, αυτό που την εξέπληξε περισσότερο είναι «το πάθος που έβγαζε η Salma σε αυτό που έκανε δίνοντας του το πραγματικό νόημα .Ήταν τόσο γεμάτο τεστοστερόνη το σετ, αλλά ήταν πιο δυνατή από ό,τι όλοι οι άντρες μαζί».

Όσο για το φιλμ, «είναι βίαιο, αντροκεντρικό με μια ιστορία αγάπης. Έχει κάτι σχεδόν σαιξπηρικό. Σε αυτή την ταινία βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνεις το Μεξικό και τις επιπτώσεις των ναρκωτικών και στις δυο πλευρές των συνόρων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top