Πρώτη φορά: το αμόρε της Lady Gaga μιλά για την σχέση τους

Τον βλέπει σοβαρά και τον γνώρισε στον μπαμπά!

Πρώτη φορά: το αμόρε της Lady Gaga μιλά για την σχέση τους

«Είμαι ένας χαρούμενος και πολύ τυχερός άνδρας», δήλωσε ο Taylor Kinney, το αμόρε της Lady Gaga και αποκάλυψε πώς είναι η νεαρή τραγουδίστρια στη σχέση της! Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως τον έχει συστήσει στον μπαμπά της!

Για πρώτη φορά, ο 31χρονος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για την σχέση του: «δεν ξέρω, γιατί βλέπω τα πράγματα από μέσα, όμως τελικά, όλα είναι πολύ φυσιολογικά», είπε για την 26χρονη καλή του, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα εκκεντρικά μας δείχνει.

la-et-mg-lady-gaga-taylor-kinney-brother-weddi-001 (1).jpg

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν είδα πόσο ανοιχτά και πολύ προωθεί τη δουλειά μου αλλά τελικά είναι απλό. Είναι περήφανη για μένα, όπως θα ήταν κάθε κορίτσι για το αγόρι του», συνέχισε ο Taylor, τον οποίο η Gaga έχει γνωρίσει στον πατέρα της.

Το μόνο παράπονο που έχει ο 31χρονος από την αγαπημένη του είναι τα... ταξίδια της! Πάντως, τα αντιμετωπίζει με χιούμορ, αφού είπε χαρακτηριστικά πως «δεν το έχει παραδεχτεί, αλλά σίγουρα έχει κρυμμένο κάπου ένα διαστημόπλοιο, γιατί δεν εξηγείται πόσο γρήγορα βρίσκεται από το ένα μέρος στο άλλο».

Δείτε την εξομολόγηση του Taylor Kinney για την Lady Gaga

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top