Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει α λα "Marilyn" και λέει πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της!

Απαντά μια και καλή για τις υπέρογκες αμοιβές της στο Dancing

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει α λα "Marilyn" και λέει πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της!

Για τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και για το τι πραγματικά συμβαίνει με το «Dancing», μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός, πόζαρε α λα Marilyn, και απάντησε γιατί δεν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, που δεν είναι άλλο από το γάμο:

«Δεν έχω αποκλείσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε έχω και τη βιασύνη που ίσως έχετε εσείς. Γιατί αλήθεια, θα πρέπει το επόμενο βήμα να είναι ένας γάμος; Δεν το καταλαβαίνω. Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος από μόνη της.

Και η δική μου ζωή δεν ήταν έτσι, πριν 2,5 χρόνια. Επομένως, το επόμενο βήμα στη ζωή μου έχει ήδη γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα διαφοροποιούσε τη ζωή μου ένας γάμος».

3.jpg

Στη συνέχεια, απαντά και στα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί ή γραφτεί για τις υπέρογκες αμοιβές της στο «Dancing»:

«Καταρχήν, θέλω να σας πω, ότι όταν έγινε η πρώτη αναβολή του Dancing τον Μάρτιο, δεν είχα καν δεχτεί κάποια οικονομική πρόταση από τον ΑΝΤ1. Έγραφαν ήδη για τις υπερβολικές απαιτήσεις μου, ενώ δεν γνώριζαν πως την ημέρα που λήφθηκε η απόφαση της αναβολής, ήταν η μέρα που θα δεχόμουν την οικονομική πρόταση από το κανάλι για την αμοιβή μου. Όταν έφτασα στο ραντεβού μου, ο Γιάννης Λάτσιος μου ανακοίνωσε ότι το show αναβλήθηκε λόγω περικοπών στο μπάτζετ».

Τι λέει όμως για τη φετινή σεζόν και τη δραματική μείωση του μπάτζετ;

«Όπως το κανάλι, κάνει αυτή τη στιγμή, τις διαδικασίες του και τις συζητήσεις του, έτσι κι εγώ πρέπει να έχω το χρόνο μου για να κάνω τις δικές μου. Έχει ήδη γίνει μια συνάντηση και προβλέπεται να γίνει και δεύτερη. Κατανοώ πάρα πολύ το άγχος και την αδημονία κάποιων σχετικά με το αν έχω υπογράψει, αλλά τους ρυθμούς των συζητήσεων και των συμφωνιών δεν τους επιλέγω εγώ, αλλά ούτε και καταναλώνω το χρόνο μου, σε γεύματα με στελέχη του ΑΝΤ1, όπως αρέσκονται να γράφουν οι τηλεκριτικοί».

Όσο για το αν θα είναι η παρουσιάστρια;

Λέει: «Το Dancing θα γίνει και θα το δείτε σίγουρα στις οθόνες σας. Αυτό μονάχα μπορώ να σας απαντήσω!»

6.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top