Δείτε γνωστούς Έλληνες να φωτογραφίζονται για το «Marathon for Greece»

Το μήνυμα που στέλνουν στο εξωτερικό

Δείτε γνωστούς Έλληνες να φωτογραφίζονται για το «Marathon for Greece»

Δημοφιλείς προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της τέχνης, αλλά και του αθλητισμού άφησαν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και φωτογραφήθηκαν με το μπλε αθλητικό μπλουζάκι του Μαραθωνίου.

tati.jpg
Η εκστρατεία «Marathon for Greece» σκοπεύει να αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Έλενα Παπαρίζου, Τατιάνα Στεφανίδου, Μαριέττα Χρουσαλά, Ζέτα Δούκα, Ζωή Δημητράκου, Φανή Χαλκιά, Εύα Καϊλή, Αντώνης Νικοπολίδης, Ελεάνα Φρανγκέτις, Βασιλική Δεληνικόλα, Γιώργος Σαμαράς,Βούλα ΠΑτουλίδου, Άννα Πρέλεβιτς, Δούκισσα Νομικού, Γκλόρια Μίκα και Γιώργος Ντάβλας στήριξαν με την παρουσία τους το θεσμό.

douka.jpgmarieta.jpg

Η φωτογράφιση έγινε σε γνωστό εμπ��ρικό κέντρο των βορείων προαστίων.Ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου και αποτελεί σημείο αναφοράς όπου μαζί με 23.000 αθλητές από 88 διαφορετικές χώρες θα διασώσουν το μήνυμα ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι η γέφυρα που ενώνει τον θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

oloi.jpg
«Μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα έρθει η ώρα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που περνάμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί “Νενικήκαμεν” του άγνωστου Αθηναίου οπλίτη στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο Μαραθώνιος» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.


paparizou.jpg
Και η Έλενα Παπαρίζου υποστήριξε πως «γνωρίζω από τη Σουηδία ότι το να τρέξει κανείς την κανονική διαδρομή του Μαραθωνίου αποτελεί όνειρο ζωής για αυτό και εγώ στις 11 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να υποδεχτώ μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες τις χιλιάδες δρομέων που θα έρθουν από πολλές χώρες για να τρέξουν».

samaras.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top