Με ποια τραγουδίστρια βρέθηκε κοντά στο γάμο ο Γ. Χειμωνέτος;

Κάντε κλικ για να δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος

Με ποια τραγουδίστρια βρέθηκε κοντά στο γάμο ο Γ. Χειμωνέτος;

Μια φορά βρέθηκε κοντά στο γάμο ο Γιώργος Χειμωνέτος, όμως τελικά το μεγάλο βήμα δεν το έκανε. Όπως αποκάλυψε ο αθλητής, η σκέψη για γάμο του πέρασε από το μυαλό μόνο όταν ήταν σε σχέσ�� με την τραγουδίστρια Εύα Μιλλή.

«Έχει περάσει από το μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και το πέρασα το στάδιό μου κάποια στιγμή στα 30 κάτι που θα μπορούσα να είχα κάνει γάμο και οικογένεια με την Εύα Μιλλή. Ήμασταν δυο χρόνια μαζί, συζούσαμε, αλλά αφού χωρίσαμε και δεν πήγε το πράγμα το άφησα», είπε.

milli.jpg



Όπως παραδέχθηκε μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν πολύ καλά με την Εύα, πολύ ερωτευμένοι, όμως τελικά δεν έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όσο για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα είναι δίπλα του, ο Γιώργος Χειμωνέτος είπε ότι δε θέλει να είναι τέλεια, αλλά θέλει να έχει λίγο από όλα. Να είναι όμορφη, να είναι αστεία, να υπάρχει συναίσθημα, να υπάρχει πάθος, να υπάρχει κατανόηση, να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Για το τέλος μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είναι καθόλου ζηλιάρης και θα ζηλέψει μόνο όταν δει την κοπέλα του να φλερτάρει με άλλους άνδρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top