Κ. Δανδουλάκη: «Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερη θα χόρευα στο Dancing»

Θα είναι αυστηρή κριτής για τους διαγωνιζόμενους;

Κ. Δανδουλάκη: «Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερη θα χόρευα στο Dancing»

Λίγο πριν καθίσει στην καρέκλα του κριτή στο Dancing With The Stars, η Κάτια Δανδουλάκη πήγε στην επίδειξη μόδας της πολύ καλής της φίλης, Λουκίας και λίγο πριν απολαύσει τις δημιουργίες της στην πασαρέλα τα είπε όλα για το show χορού του ΑΝΤ1.

Που λέτε λοιπόν η γνωστή ηθοποιός είναι έτοιμη να κρατήσει στα χέρια της τις ρακέτες με τις βαθμολογίες και όπως τόνισε δεν πρόκειται να είναι αυστηρή.

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τους επαγγελματίες, γιατί δεν πρέπει να μπαίνει στο χώρο μας, κάποιος που δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα. Θα ήταν δυστυχής. Όμως εδώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή. Αυτή η αγαρμποσύνη που μπορεί να βγάλουν οι διαγωνιζόμενοι είναι πάρα πολύ γοητευτική», είπε.

Πάντως η ίδια να κάνει guest στο Dancing δεν το βλέπει.

«Στην ηλικία που είμαι, όχι, δεν θα έκανα ένα guest. Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερη θα το τολμούσα. Έχω τη συναίσθηση ότι έχω μεγαλώσει πια πολύ, οπότε μου φαίνεται ότι δε θα μου ταίριαζε να πάω τώρα να χορέψω. Τώρα να κρίν�� και να περάσω με μια παρέα πάρα πολύ όμορφα, ναι θα το έκανα με πάρα πολύ κέφι. Δε θέλω να γίνομαι ρεζίλι χωρίς λόγο», είπε.

Η Κάτια Δανδουλάκη παραδέχθηκε επίσης ότι της λείπουν από την ελληνική τηλεόραση οι καθημερινές σειρές και θα ήθελε να δουλέψει και πάλι σε ένα καθημερινό.

«Δεν τη σνομπάρισα ποτέ την τηλεόραση. Την αγάπησα βαθιά γιατί με στήριξε πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Μου λείπει πάρα πολύ. Μακάρι να είμαστε ικανοί να ξανακάνουμε τέτοιες δουλειές», είπε.

Φέτος πάντως πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Βαλς με δώδεκα θεούς» που προβάλλεται στην κυπριακή τηλεόραση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top