Έτσι «χτίζουν» κορμί οι σταρ του Hollywood!

Tα tips των Gerard Butler, Daniel Craig και Taylor Lautner που μπορείς να κάνεις

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Βλέπεις τους κοιλιακούς των σταρ του Hollywood κι αναρωτιέσαι πώς τους έχουν αποκτήσει; Το star.gr σου αποκαλύπτει τα tips των Gerard Butler, Daniel Craig και Taylor Lautner για hot αξιοζήλευτο κορμί ανάλογα με τις δυναότητές σου!

1. Gerard Butler (για εξπέρ της γυμναστικής)

Ο ηθοποιός που κάνει πολλές γυναίκειες καρδιές να χτυπούν δυνατά, ενθουσίασε με τους μύες τους στην κινηματογραφική επιτυχία «300». Κι αν από τότε πέρασαν χρόνια, τα «μυστικά» της γυμναστικής του παραμένουν διαχρονικά.

03-Gerard-Butler-for-300-1.jpg

Η προπόνησή του βασίστηκε σε ασκήσεις για όλο το σώμα, χωρίς διάλειμμα, σε κυκλική προπόνηση, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά σε ένα μήνα.

Η προπόνηση του Gerard Butler περιλαμβάνει:

- έλξεις στο μονόζυγο με ανοιχτή λαβή μέχρι εξάντλησης
- άρσεις θανάτου (25 επαναλήψεις)
- pushups μέχρι εξάντλησης
- σκοινάκι για 1 - 2 λεπτά, εναλλακτικά jumpin jacks
- στριψίματα με μπάρα (25 επαναλήψεις)
- άλματα σε βάθρο μισού μέτρου (25 άλματα)
- έλξεις στο μονόζυγο μέχρι εξάντλησης

Μετά το τέλος των ασκήσεων, γίνεται διάλειμμα 30 - 60 δευτερόλεπτα μέχρι να πέσουν οι καρδιακοί παλμοί και οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται, πάντα με τα απαραίτητα διαλλείματα.

2. Daniel Craig (μέτριας δυσκολίας)

Ο κινηματογραφικός James Bond ενθουσίασε με το fit κορμί του στο «Casino Royale», γυμνάζοντας διαφορετική μυϊκή ομάδα κάθε μέρα και «αράζοντας» κάθε Κυριακή.

daniel_craig.jpg

Το πρόγραμμα του Daniel Craig είναι:

Δευτέρα
Στριψίματα, άρσεις ποδιών με βάρος, βήματα σε βάθρο με αλτήρες, έλξεις στο μονόζυγο, επικλινή pushups, βυθίσεις τρικεφάλων: τρία σετ των 10, με 60 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Τρίτη
Πιέσεις στήθους σε επικλινή πάγκο, έλξεις στο μονόζυγο, επικλινή pushups, flys: τέσσερα σετ των 10, με 60 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Τετάρτη
Καθίσματα, άρσεις θανάτου με ίσια πόδια, κάμψεις μηριαίων, αλτήρες: τέσσερα σετ των 10, με 60 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Πέμπτη
Κάμψεις δικεφάλων σε επικλινή πάγκο, βυθίσεις τρικεφάλων, κωπηλατική, πιέσεις ώμων: τέσσερα σετ των 10, με 60 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Παρασκευή
Στριψίματα με μπάρα, άρσεις ποδιών με βάρος, έλξεις στο μονόζυγο, επικλινή pusups, βυθίσεις τρικεφάλων: τρία σετ των 10, με 30 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Σάββατο
Τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό και διατάσεις.

3. Taylor Lautner (για αρχάριους)

Τι κι αν τον είδαμε στα 17 του χρόνια; Ο ηθοποιός του «Twilight» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το γυμνασμένο του κορμί!

lautner.jpg

Το πρόγραμμα του Taylor Lautner περιλαμβάνει δύο είδη προπόνησης, που εφαρμόζονται εναλλάξ μέσα στην εβδομάδα:

Προπόνηση 1η (κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)
Pulldown στο μηχάνημα, καθιστή κωπηλατική στην τροχαλία, έλξεις στο μονόζυγο, κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες, κάμψεις Larry Scot: τρία σετ των 12, με διάλλειμα 1 λεπτού ανάμεσα.

Προπόνηση 2η (κάθε Τρίτη και Παρασκευή)
Eπικλινείς πιέσεις στήθους με μπάρα, pushups, πιέσεις ώμων με αλτήρες, ανασηκώσεις ώμων με αλτήρες, πιέσεις τρικεφάλων στο μηχάνημα: τρία σετ των 12, με διάλλειμα 1 λεπτού ανάμεσα.

Κάθε Τετάρτη και τα Σαββατοκύριακα, ο fit νεαρός σταρ ξεκουράζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top