Οι stars που συγχώρησαν την απιστία των συντρόφων τους!

Έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οι stars που συγχώρησαν την απιστία των συντρόφων τους!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Λένε πως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, και αυτήν ακριβώς την άποψη ενστερνίζονται πολλοί stars του Hollywood, που έχουν δώσει άφεση αμαρτιών στους συντρόφους τους, παρόλο που απατήθηκαν.

Ξεκινάμε με τη Fergie, που συγχώρησε τον Josh Duhamel παρόλο που φήμες τον ήθελαν να την έχει απατήσει με μια stripper. Μάλιστα υπήρχαν και αποδεικτικά μηνύματα που της τα έστελνε ο ίδιος με την Fergie να τα αγνοεί και να του δίνει… άφεση.

Fergie.jpg

Η Cheryl Cole πάλι, αρχικά δεν έδινε σημασία στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον σύζυγο της Ashley Cole να την έχει κάνει «τάρανδο» και μάλιστα πολλάκις. Αρχικά τον συγχώρησε, στο τέλος βέβαια, δεν άντεξε και τον σούταρε.

Cheryl Cole.jpg

Η Elizabeth Hurley, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Hugh Grant, ο οποίος έκανε «αταξίες» με μια ιερόδουλο. Η καλλονή τον συγχώρησε, οι δυο τους έμειναν μαζί άλλα πέντε χρόνια, και στο τέλος χώρισαν αλλά για άλλο λόγο.

Hurley.jpg

Και η Siena Miller όμως, είχε συγχωρήσει τον Jude Law όταν μαθεύτηκε πως την απάτησε με τη νανά των παιδιών του. Βέβαια δεν ήταν σίγουρο τότε. Μέχρι που η Sienna βεβαιώθηκε, και χώρισαν. Τα ξαναβρήκαν βέβαια δυο χρόνια αργότερα, αλλά ξαναχώρισαν.

Miller.jpg

Συνεχίζουμε με την Nicole Kidman, που έδειξε τεράστια ανοχή απέναντι στον Keith Urban. Όχι μόνο τον στήριξε όταν έκανε αποτοξίνωση από το ποτό, αλλά δεν έδωσε σημασία στα όσα ακούγονταν, ότι την απάτησε με την πρώην του την περίοδο που οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι.

Kidman.jpg

Και η επί 20 χρόνια σύζυγος (Ali Hewson) του Bono των U2 όμως, δεν χαμπαριάζει από τα όσα ��χουν ακουστεί για τις απιστίες του. Παραμένει σταθερά στο πλευρό του.

Bono.jpg

Η Halle Berry πάλι, συγχωρούσε επί χρόνια τον πρώην της Eric Benet, ο οποίος όχι μόνο την απατούσε, αλλά δήλωνε και εθισμένος στο sex!

Berry.jpg

Τέλος, μεγαλόψυχη αποδείχθηκε και η σύζυγος του David Letterman. Μπορεί ο παρουσιαστής να παραδέχτηκε πως είχε ερωτικές ιστορίες με πολλές γυναίκες συναδέλφους του, αλλά η Regina Lasko παραμένει και σήμερα σταθερά στο πλευρό του.

Letterman.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top