Ποια Ελληνίδα ηθοποιό αποκαλούν οι φίλοι της… σπήλαιο;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση

Ποια Ελληνίδα ηθοποιό αποκαλούν οι φίλοι της… σπήλαιο;

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εκφράζει τη μέση Ελληνίδα, με τις μεσογειακές αναλογίες, τη γυναίκα που δεν έμαθε να μαγειρεύει στην ώρα της, τη φίλη που ήταν αντράκι.

Και μπορεί να μη μιλάει πολύ, όταν όμως δίνει συνεντεύξεις τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

«Έχουν καταρρεύσει πολλά πρότυπα στην εποχή μας. Όπως το πρότυπο του γιάπη, του γκλαμουράτου», είπε, τονίζοντας ότι η ίδια… «ξερνάει μ’ αυτούς τους τύπους».

«Εγώ να ξεράσω μ’ αυτά τα τυπάκια γενικά, παρόλο που φίλοι και γνωστοί προσπάθησαν πάρα πολύ να με βάλουν εκεί. Εμένα οι φίλοι μου πάντα με θεωρούσαν… σπήλαιο. Και μπορεί να ήμουν», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι όσο κι αν προσπάθησαν να την αλλάξουν εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά.

«Μου έλεγαν όλοι ότι έπρεπε να αλλάξω και να έχω μια άλλη παρουσία. Να φτιάξω τα μαλλιά μου, να αλλάξω το στυλ μου, να κάνω κάτι για να αναβαθμιστώ», είπε με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει.

Τέλος η Δήμητρα στη συν��ντευξή της αποκάλυψε και γιατί ασχολείται τόσο πολύ με τις ανθρώπινες σχέσεις στα έργα που γράφει.

«Είμαι άνθρωπος που ψάχτηκα πολύ. Αλλά δεν είναι μόνο οι σχέσεις που με απασχολούν. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει ότι χωρίς τον άλλο, δεν υπάρχει», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top