Βουτσάς: «μισώ τους πολιτικούς. Ο κόσμος να σπάσει τη Βουλή»

Ξέσπασε για την κατάσταση στη χώρα ο γνωστός ηθοποιός

Βουτσάς: «μισώ τους πολιτικούς. Ο κόσμος να σπάσει τη Βουλή»

Καταπέλτης ήταν ο Κώστας Βουτσάς για τον πολιτικό κόσμο της χώρας: «μισώ τους πολιτικούς», δήλωσε ο ηθοποιός και μίλησε για την οικονομική κατάσταση της χώρας, υποστηρίζοντας πως η μόνη λύση είναι να ξεσηκωθεί ο λαός.

Ντυμένος με το κουστούμι της παράστασης «Λυσιστράτη», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι και εξαπέλυσε μύδρους.

«Τους μισώ τους πολιτικούς...», είπε ο Κώστας Βουτσάς και πρόσθεσε: «να ξεσηκωθεί ο λαός, θα ξεσηκωθεί όμως ο λαός; Να ξεσηκωθεί και να πάει να σπάσει τη Βουλή, να πάει να πιάσει αυτούς τους κλέφτες και να τους κρεμάσει ανάποδα και να βάλει και φωτιά από κάτω και να λέει δώστε τα λεφτά».

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε και έναν ιδιαίτερο προσωπικό λόγο να αισθάνεται θυμωμένος, καθώς η κόρη του και τ' ανίψια του που πήραν μέρος σε διαδήλωση, σύμφωνα με όσα είπε, προπηλακίστηκαν.

«Το κανονίσανε έτσι ωραία, πήγαν τα δυό ανίψια μου κι η κόρη μου πήγαν εκεί πέρα και τους κυνηγούσαν με τα γκλομπ ο Δίας... Είναι συνένοχοι όλοι», είπε χαρακτηριστικά και, απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες, κατέληξε: «μπορούν να ξεσηκωθούνε; Να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους; ν αφήσουν τη διασκέδασή τους, το ψαράκι τους το βράδυ; τα κλαμπ κι αυτά, να βγούνε και να φωνάξουνε, να πολεμήσουνε, να χυθεί αίμα. Άμα δε χυθεί αίμα, δεν επιβάλλεται η επανάσταση, δεν αλλάζει το καθεστώς».

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα Βουτσά για τους πολιτικούς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top