Γιάννης Ζουγανέλης: «ο μέσος Έλληνας αισθάνεται ανασφάλεια»

Πώς σχολιάζει την κατάσταση της χώρας και τους πολιτικούς;

Γιάννης Ζουγανέλης: «ο μέσος Έλληνας αισθάνεται ανασφάλεια»

«Όλα γίνονται για να μας καταρρακώσουν συνειδησιακά. Για να καταλάβουμε πως η χώρα κυβερνιέται από τους τροϊκανούς», υποστήριξε ο Γιάννης Ζουγανέλης και μίλησε για την κατάσταση στη χώρα επισημαίνοντας πως ο Έλληνας αισθάνεται πλέον ανασφάλεια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, με όσα γίνονται καθημερινά οι πολίτες έχουν ηττηθεί και δεν έχουν σθένος. «Μας φθηνύνανε και φθηνύναμε κι εμείς. Μας φθηνύνανε για να μας αγοράσουν πιο φθηνά. Και εκεί είναι το πρόβλημα», πρόσθεσε.

«Οι πολιτικοί πρέπει να σκεφθούν πια τον ανθρώπινο παράδειγμα… Δεν έχουνε την αίσθηση ότι αγαπάνε αυτοί οι άνθρωποι κι εγώ δεν έχω δει κάποια πολιτικό να πω “τι ωραία κοπέλα”, ούτε έχω ζηλέψει κάποιον πολιτικό», συμπλήρωσε

Παράλληλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά είδη μέσου Έλληνα: «υπάρχει ο αυτοδημιούργητος, αυτός που δεν το έβαλε κάτω και αγωνίζεται και βάλλεται… Υπάρχει και ο μέσος Έλληνας που φίλησε κατουρημένες ποδιές, ισχυροποίησε βουλευτές, για να αφοπλιστεί ο ίδιος σαν χαρακτήρας και να βολευτεί σε ένα μισθό… κανείς όμως δεν νιώθει ασφάλεια και αυτό που τον κρατάει είναι η ελληνική ελπίδα, ότι θα ξεπεράσουμε αυτή τη λογική και θα πάμε σε άλλα. Και θα πάμε σε άλλα, γιατί έχουν αποκαλυφθεί και είναι πια νομοτελειακό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top