Π. Βασιλόπουλος – Μ. Τσουρή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους

Με έμπνευση από τα καρουζέλ

Π. Βασιλόπουλος – Μ. Τσουρή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους
Την επόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα βαφτίσουν τον μόλις τεσσάρων μηνών γιο τους και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η βάφτιση θα γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή και ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος, όπως ονομάζεται και ο πατέρας του μπασκετμπολίστα.

Νόνα του μικρού θα είναι η πολύ καλή φίλη της Μαρίας, Ευαγγελία Μπαλομενάκη, ενώ η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με λίγους συγγενείς και καλούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Πρίντεζη που είναι κολλητοί.

Η βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου θα έχει θέμα τα καρουζέλ. Τα προσκλητήρια που δόθηκαν είναι κεντητά μικρά πουγκιά, που έχει κεντήσει η μητέρα της Μαρίας Τσουρή, ενώ και οι μπομπονιέρες θα είναι ξεχωριστές.

Στη διακόσμηση της βάφτισης θα επικρατούν τα μπαλόνια και οι ιδιαίτερες συνθέσεις με λουλούδια, ενώ το γαλάζιο θα είναι το κυρίαρχο χρώμα. Αμέσως μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι θα γιορτάσουν σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top