Με μασάζ, θεραπείες και ειδικά μηχανήματα κά��ω και εγώ τόσο τουρλωτά οπίσθια!

Δείτε που κάνει "service" η Pippa!!!

Με μασάζ, θεραπείες και ειδικά μηχανήματα κάνω και εγώ τόσο τουρλωτά οπίσθια!

Αφού έκανε τα υπερατλαντικά κονέ της στο Χόλυγουντ, αφού επισκέφτηκε τα πιο in εστιατόρια, καταστήματα και κλαμπ της Νέας Υόρκης και «διεύρυνε» την ατζέντα της με κορυφαίες γνωριμίες η δημοφιλής Pippa επέστρεψε στη Βρετανική πρωτεύουσα! Μετά από ένα μήνα απουσίας από τα στέκια του Λονδίνου και τα βασιλικά ανάκτορα, η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ επέστρεψε, διαψεύδοντας τα σενάρια που την ήθελαν να γίνεται μόνιμος κάτοικος του Μανχάταν!!

Οι παπαράτσι, που την έχουν χάσει τελευταία, γιατί η κα Pippa αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις, τα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, την συνέλαβαν έξω από ένα ινστιτούτο αισθητικής με μπότοξ και σπα και όπως ήταν φυσικό δεν έχασαν την ευκαιρία να τη φωτογραφίσουν!!

kk.jpg

Αν και πριν λίγο καιρό έκλεισε μόλις τα 29, η αδερφή της Kate φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από τώρα τις βελονίτσες προκειμένου να διορθώσει κάθε ατέλεια και να διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα! Άλλωστε αυτό επιβάλλει και το πρωτόκολλο δε γίνεται να έχεις βασιλικά συμπεθεριά και να μην προσέχεις την εμφάνιση σου, εκτός αν αυτή δεν διορθώνεται με τίποτα (βλέπε Καμίλλα)!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top