Βαρέθηκες να βλέπεις κάθε μέρα τον Γιάννη;;; Βάλε στο σπίτι σου τον Τζόνι... Ντεπ!!!

Κάνε το χώρο σου να μυρίσει Χόλιγουντ εύκολα, απλά και οικονομικά!!!

​Κουκλίτσα μου αν έχεις κουραστεί να αντικρίζεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ τον ανεπρόκοπο τον Γιάννη... άλλαξε το, που λέει και ο Σπύρος Σούλης!!

Αν δυσκολεύεσαι να ανανεώσεις τη σχέση σου, φρέσκαρε το χώρο σου με αυτό που θα σου πω και θα δεις ότι ο Γιαννάκης θα αλλάξει πλευρό και μυαλό!!!

Αν ο χώρος χρειάζεται προσωπικότητα, τότε χρειάζεται και πρόσωπο!!

Ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο ενός διάσημου καλλιτέχνη ηθοποιού ή τραγουδιστή( εσύ επιλέγεις) αναβαθμίζει το class ενός "σκηνικού", χωρίς προσπάθεια! Αφήνει τους επισκέπτες και το Γιάννη... να το παρατηρήσουν, προκαλεί συγκινήσεις, "καλλιεργεί" οικειότητα αλλά ταυτόχρονα δηλώνει ιδιοκτησία/εποπτεία.

Πάρε ιδέες βλέποντας τις φωτο!

Tips:

- Ένα μη χαμογελαστό πρόσωπο, δίνει άλλη βαρύτητα στο έργο και στον χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σκυθρωπό (μπορεί να κάνει οτιδήποτε, ακόμα και να μας βγάζει τη γλώσσα), αρκεί να μη μοιάζει επιτηδευμένη η πόζα του!

- Για έναν περίεργο λόγο, τα πρόσωπα που εκπέμπουν περισσότερο δυναμισμό δεν είναι τα νεανικά και όμορφα πρόσωπα. Στο "τέλειο" σπίτι μας, οι μέτριες ή άσχημες φυσιογνωμίες, χαρίζουν εγγυημένη σφραγίδα στο σύνολο της διακόσμησης!

Υστερόγραφο: Επειδή όμως σπίτι χωρίς Γιάννη δεν κάνει και επειδή διανύουμε και περίοδο κρίσης, αν δεν έχεις οικονομικότερη λύση πρόβαλλε το πρόσωπο του Γιαννάκη σου! Με αυτόν τον τρόπο θα ανεβάσεις ψυχολογικά το καμάρι σου και τον εαυτό σου αφού θα γελάς με τη φάτσα του και θα κατεβάσεις το budget σου!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top