ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Kristen Stewart και Robert Pattinson ξανά μαζί

ΔΕΙΤΕ την πρώτη φωτογραφία που τους δείχνει μες στα μέλια

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Kristen Stewart και Robert Pattinson ξανά μαζί

Είναι η επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε και ειδικά οι φανατικοί οπαδοί του… Twilight. Μπορεί να ακούγαμε ότι ο Robert Pattinson συγχώρεσε τελικά της άπιστη Kristen, όμως μαζί δεν τους είχαμε δει. Μέχρι σήμερα… που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μετά την επανασύνδεση και αποδεικνύουν ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και μάλιστα μέσα στα μέλια.

pattinson1.jpg



Τέτοιες τρυφερότητες δεν τις είχαμε δει ποτέ από τον Robert και την Kristen. Οι παπαράτσι τους… «τσάκωσαν» να φιλιούνται παθιασμένα και να αγκαλιάζονται δίπλα στην πισίνα της Kristen, στην καινούργια έπαυλη που μόλις αγόρασε στο Los Feliz ��ου Λος Άντζελες.

pattinson4.jpg



Η Kristen τον κοίταγε μες στα μάτια τον Robert και πως αλλιώς άλλωστε, αφού παλεύει η κοπέλα να του αποδείξει ότι εκείνος είναι ο άνδρας της ζωής της και πως η περιπέτεια με τον Rupert Sanders ήταν ένα μεγάλο λάθος.

pattinson5.jpg



Αλλά κι εκείνος όμως, την κοιτάει και λιώνει!!!! Τι να κάνει το παιδί; Έρωτας είναι αυτός. Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτγοραφίες, όντως ο Robert το έχει αφήσει πίσω του και είναι το ίδιο γλυκός και τρυφερός με την καλή του.

pattinson6.jpg

Η επόμενη επίσημη κοινή τους εμφάνιση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, οπότε και ξεκινάει η περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας του Twilight, με αποκορύφωμα της 12η Νοεμβρίου, που και οι δύο μαζί θα εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top