Καίτη Γαρμπή: «έκανα πλαστική στήθους για τον Σχοινά»

Δείτε την τραγουδίστρια να μιλά έξω από τα δόντια για όλα

Καίτη Γαρμπή: «έκανα πλαστική στήθους για τον Σχοινά»

Το ότι έκανε πλαστική στήθους για χάρη του συζύγου της, Διονύση Σχοινά, παραδέχθηκε η Καίτη Γαρμπή, ενώ μίλησε έξω από τα δόντια για την πώληση των δύο σπιτιών τους και την Έλλη Κοκκίνου και απάντησε σε όσους μίλησαν για κατάρρευσή της!

«Δεν βγήκα με κανένα χωνί να το πω. Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. “Πω πω οι γυναίκες που…”, έλεγε. “Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ”, είπα και το έκανα!», δήλωσε η Καίτη στην ιστοσελίδα fthis, προσθέτοντας πως δεν είναι από τα πράγματα που έχει μετανιώσει.

Πάντως, η τραγουδίστρια τάχθηκε κατά του μπότοξ και των πλαστικών: «έχω ένα σημάδι εκ γενετής και δεν έχω πάει να το φτιάξω, θα κάνω πλαστική;», διερωτήθηκε η Καίτη και πρόσθεσε πως η ίδια ψάχνεται με φυσικά και φυτικά πράγματα, όπως αιθέρια έλαια και ενυδατώσεις.

«Άρχισα να βλέπω την Έλλη με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Κατάλαβα ότι εμείς που έχουμε κάνει παιδιά γινόμαστε καλύτερες, είμαστε μαμάδες, ξέρεις τι τίτλος είναι αυτός; Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια. Είναι μια κοπέλα που έχει ένα παιδί και έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Και την άκουσα να μιλάει για το παιδί της πολύ γλυκά, πολύ ζεστά… Έχουν περάσει 15 χρόνια πια. Το να συζητάμε τέτοια πράγματα είναι λίγο αστείο. Εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν κάποια πράγματα που προκαλούσαμε εμείς, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε», είπε για την σχέση της με την συνάδελφό της, που στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Διονύση Σχοινά.

Αναφερόμενη σε όσα ακούστηκαν για την οικονομική της κατάρρευση, η τραγουδίστρια απάντησε: «άραγε αυτοί που το είπαν, τι είδαν και τρόμαξαν και βγήκαν; Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν όταν πουλήσαμε δύο σπίτια. Όποιος πουλάει σπίτια είναι κατεστραμμένος οικονομικά; Δεν μείναμε ποτέ σε αυτά τα σπίτια. Φτιάχτηκαν για συγκεκριμένο λόγο, να χαριστεί ένα στους γονείς και να μείνουμε εμείς δίπλα, αλλά τελικά έμειναν ημιτελή… Τέτοιες εποχές θα γίνουμε συλλέκτες σπιτιών;».

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top