Brad Pitt: «Δεν κάνουμε σχέδια για το γάμο, απλά ξέρουμε ότι θα παντρευτούμε»

Η Angelina, η καριέρα και τα παιδιά

Brad Pitt: «Δεν κάνουμε σχέδια για το γάμο, απλά ξέρουμε ότι θα παντρευτούμε»
Ειλικρινής και απλός, ο Brad Pitt, δηλώνει χαζομπαμπάς και ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου με την Angelina Jolie.

«Δεν υπάρχουν σχέδια γάμου ακόμη. Ξέρουμε μόνο ότι θα το κάνουμε», απαντά στις ερωτήσεις για το πότε θα έχουμε τα χαρμόσυνα και ξεκαθαρίζει ότι δεν διαβάζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, οπότε δεν γνωρίζει και τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Φέτος μάλιστα δεν θα κάνει καμία ταινία για αρκετό καιρό και θα αναλάβει full time ρόλο μπαμπά.

«Φέτος θα κάτσω σπίτι να προσέχω τα παιδιά, γιατί η μαμά δουλεύει», λέει και προσθέτει ότι ανυπομονεί για την ώρα που θα περνά όλο το χρόνο του με τα έξι παιδιά του.

Και μπορεί τώρα να είναι υπόδειγμα μπαμπά και να δίνει το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά του, παραδέχεται όμως ότι στα φοιτητικά του χρόνια ήταν λίγο… τεμπελάκος και τα είχε φορτώσει στον… κόκορα.

«Ήμουν σε μια σχολή δημοσιογραφίας, αλλά ήμουν ανεπαρκής. Δυστυχώς για μένα τότε με απασχολούσε περισσότερο πότε θα τελειώσει το μάθημα. Τώρα εύχομαι να είχα μελετήσει περισσότερο», είπε.

Όσο για την καλή του; Κορώνα στο κεφάλι του την έχει και θέλει ότι κάνει να την ευχαριστεί.

«Βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλο. Θέλω πολύ την έγκρισή της, θέλω να της αρέσει η ταινία, θέλω να είναι περήφανη για τον άνδρα της», τόνισε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top