Γεννητούρια στο Hollywood! Έγιναν γονείς Megan Fox-Brian Austin Green

Αγοράκι έφερε στον κόσμο η σεξοβόμβα-ΔΕΙΤΕ τι όνομα θα του δώσει!

Γεννητούρια στο Hollywood! Έγιναν γονείς Megan Fox-Brian Austin Green

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Megan Fox! Η 26χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της, με τον 39χρονο ηθοποιό Brian Austin Green.

Ο πελαργός, έφτασε στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά εμείς το μάθαμε πολύ αργότερα, μιας και το ζευγάρι το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό.

1.jpg

Ωστόσο, το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού, ενώ λίγο αργότερα, και η 26χρονη ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, όχι μόνο δήλωσε πως το γεγονός ισχύει αλλά έδωσε μόνη της και όλες τις λεπτομέρειες:

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που περάσαμε μερικές ήρεμες στιγμές στο σπίτι με το γιο μας. Γέννησα τον Noah Shannon Green, στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα υγιές, χαρούμενο και τέλειο μωρό! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευλογία ν΄αποκαλούμε τους εαυτούς μας γονείς αυτής της όμορφης ψυχούλας, και είμαι για πάντα ευγνώμων στο θεό, που μου επέτρεψε να γνωρίσω αυτού του είδους την απόλυτη, χωρίς όρια, αγάπη» έγραψε η «χαζομαμά» Megan Fox, που αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της, πρέπει να έχει κατασυγκινηθεί από την άφιξη του νεογέννητου Noah!

2.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top