Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλά για το μεγαλύτερο βασανιστήριο που έχει υποστεί σε μια σχέση!

Έχει ή όχι δεσμό αυτή την περίοδο;

Για τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά το αν έχει δεσμό αυτή την περίοδο μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωτ��γωνιστεί στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα», ομολόγησε ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να υποστεί μια γυναίκα σε μια σχέση:

«Το μεγαλύτερο βασανιστήριο είναι να τη θεωρούν δεδομένη και ν΄αδιαφορούν αν είναι καλά, ακόμα και όταν τους το δηλώνει. Στην αρχή μιας σχέσης, ο άλλος δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να σε κατακτήσει. Όταν αυτό αλλάζει, και ο άλλος δεν ενδιαφέρεται πια για σένα, γιατί σε θεωρεί μέρος της καθημερινότητας του, σε πληγώνει».

Ωστόσο, πλέον έχει διαπιστώσει πως «οι άντρες που με πλήγωσαν πιο πολύ, ήταν αυτοί από τους οποίους πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα».

Άλλωστε όπως λέει, «η εμπειρία μου, μου έχει δείξει πως όταν κοιτάς τον άλλον και δεν σου βγάζει όμορφα πράγματα αλλά απόρριψη και θλίψη, πρέπει να φύγεις. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα. Είμαι λίγο της παλιάς σχολής σε αυτά τα θέματα. Προσπαθώ να το φτιάξω».

Μάλιστα αποκαλύπτει πως στις σχέσεις της έχει ανεχτεί «προσβολή και αδιαφορία».

Συμπληρώνει ωστόσο όλο νόημα, πως «ένα λαϊκό τραγούδι που λέει “όταν μια γυναίκα δεν την αγαπάς, άστηνε να φύγει μην την τυραννάς” κρύβει μεγάλες αλήθειες. Πάντως πιστεύω ότι η ζωή πάντα πληρώνει αργότερα».

Αυτή την περίοδο όπως λέει είναι σε σχέση και «είμαι μια χαρά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι πολύ νωρίς για να την εκθέσω στα Μέσα».

Θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία;

«Όχι, γιατί θα το έκανα εικόνα στο μυαλό μου και μετά ��α με ξενέρωνε. Όταν ξεκινάω μια σχέση, λέω πάντα ότι αν είναι να κάνεις κάτι προτιμώ να μη το μάθω. Αν τελικά το κάνεις, θέλω να προσέχεις για να μη με κολλήσεις τίποτα. Όταν δίνεις στον άλλον ελευθερία δεν θα σε απατήσει τόσο εύκολα. Αν όμως μάθω ότι με απάτησε, δεν τον θέλω τον άλλον δίπλα μου».

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, απέφυγε τις κοσμικές παραλίες και έκανε ελεύθερο camping. Γιατί;

«Με ενοχλεί να κάνω μπάνιο και να με βγάζουν φωτογραφίες. Βρίσκω άρρωστο το να πάει κάποιος διακοπές έχοντας απώτερο σκοπό να τον φωτογραφίσουν».

Τέλος, αποκαλύπτει πως όχι μόνο δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο σε περιοδικό για να τη ρετουσάρουν, αλλά έχει κάνει ακριβώς το αντίθετο:

«Έχω πάρει και έχω ζητήσει να μη δημοσιεύσουν φωτογράφιση μου, επειδή ήταν υπερβολικά ρετουσαρισμένη, Τι να το κάνω αν με βγάλουν με τα πόδια της Σκλεναρίκοβα, και μετά με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο και γελάει».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top