Αγόρια που δαγκώνουν: ποιό είναι το πιο σέξι;

Crash test σε Robert Pattinson, Ιan Somerhalder και Joe Manganiello

Αγόρια που δαγκώνουν: ποιό είναι το πιο σέξι;

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Αν παλιότερα έβλεπες βαμπίρ και έτρεχες για… σκόρδα, πλέον, κάθεσαι και το καμαρώνεις! Το star.gr κάνει crash test μεταξύ Robert Pattinson, Ian Somerhalder και Joe Manganiello, οι οποίοι, εκτός του ότι… δαγκώνουν, είναι κάθε χρόνο υποψήφιοι για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα! Αλήθεια, εσύ ποιός θα ήθελες να σε δαγκώσει;

Robert Pattinson («Twilight»)

Στον ρόλο του Cedric Diggory στο «Ο Harry Potter και το Κύπελλο της Φωτιάς» δεν τον πρόσεξες ιδιαίτερα, με το πρώτο κιόλας «Twilight» του έδωσες και κατάλαβε: γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο στις 13 Μαΐου 1986, με τις μικρές του αδερφές να… πειραματίζονται μαζί του, καθώς τον έντυναν κορίτσι και τον φώναζαν Κλαούντια!

1.jpgRobert Pattinson Sexy Images.jpg

Το πρώτο του φιλί το έδωσε στα 12 του χρόνια, ηλικία στην οποία έκανε και ολίγον μόντελινγκ, αποβλήθηκε δύο φορές από το σχολείο και κρυφός του έρωτας ήταν η Πίπη Φακιδομύτη.

Εκτός του ότι δάγκωσε 3.000 ανθρώπους για τις ανάγκες του ρόλου του Edward Cullen και διατηρεί δεσμό με την Kristen Stewart παρά την γνωστή απιστία της, ο Robert έχει ανακηρυχθεί πολλάκις ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, ενώ, χάρη στα κέρδη του, το 2011 μπήκε στη λίστα του «Vanity Fair» με τους 40 καλύτερους του Hollywood.

Ian Somerhalder («Vampire Diaries»)

Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Ian Somerhalder γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1978 στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ και μεγάλωσε με την μητέρα του.

2.jpgiiiansomerhalder_vampirediaries_s1e03_20090924_fridaynightbites_01.jpg

Αρχικά έκανε το μοντέλο, μετρώντας συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές όπως οι D&G, Kalvin Klein, Gucci και Versace. Στα πρώτα του βήματα, μάλλον δεν τον πρόσεξες ιδιαίτερα στο «Smallville» όπου έκανε τον Adam Knight, ούτε στο «Lost» μιας και ο χαρακτήρας του, ο Boune, πέθανε στον πρώτο κύκλο.

Οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα με το «Vampire Diaries» (που στη χώρα μας προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:00 από το Star), όπου υποδύεται τον «σκοτεινό» Damon. Μάλιστα, από την σειρά του προέκυψε και ο έρωτας, καθώς εδώ και 3 χρόνια διατηρεί δεσμό με την συμπρωταγωνίστριά του, Nina Dobrev.

Joe Manganiello («True Blood»)

Ο Joe Manganiello μας συστήθηκε ως ο λυκάνθρωπος Alcide Herveaux στο «True Blood», αν και αυτό που σε κάνει να λες «άουτς» πάνω του είναι το 1,96 ύψος του και το σμιλεμένο six-pack του.

3.jpgmain.jpg

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1976 στο Πίτσμπουργκ και έχει ρίζες από Σικελία, Αυστρία, Γερμανία και Αρμενία. Πριν γίνει λυκάνθρωπος, έπαιξε τον Flash Thompson στον «Spiderman» και μικρούς ρόλους -μεταξύ άλλων- στα «ER», «How I Meet Your Mother» και «One Tree Hill».

Ο Joe διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Audra Marie με την οποία μάλιστα θα ανέβαιναν και τα σκαλιά της εκκλησιάς τον περασμένο χρόνο, αλλά... ο γαμπρός το ‘σκασε και τώτα δηλώνει ελεύθερος (το ωραίος εννοείται).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top